Jelenlegi hely

Tegyünk együtt másokért: segítsd a Gyógyító Bohócdoktorok munkáját csokival, tartós élelmiszerrel!

Nem mindenkinek adatik meg a boldog karácsony. Most itt a lehetőség, hogy ezen változtassunk! A Karácsony mindenkié, tegyünk együtt másokért!

Csokit a Mikulás csomagokba!

Egy-egy tábla csokival lehet támogatni a Karitáció Alapítvány bohócdoktorainak gyógyítást segítő tevékenységét. Az alapítvány idén is 1000 gyermek ünnepét teszi boldoggá, hiszen az alapítványi Mikulás 1.000 gyermeknek ad idén is teletömött Mikulás csomagot. Szülők, nagyszülők és a cégek üzemeltetőit is együttműködésre hívják a bohócdoktorok, hogy idén még több gyermek részesülhessen támogatásban. A csoki adományokat az alapítvány szegedi irodájában lehet leadni.

A csokigyűjtés kapcsán fontos a szavatosság: a gyerekek egészsége érdekében kérik, hogy a csokigyűjtésbe olyan édességet adományozz, amely legalább 3 hónap szavatossággal rendelkezik.

A csoki mellé küldj egy szép üzenetet, egy rajzot, egy verset, melyet a kórházi bohócdoktor vizitek alkalmával a gyógyuló gyerekekhez a bohócdokik eljuttatják.

Tartós élelmiszert, ruhát, könyvet, játékot is várnak!

Az alapítvány önkéntesei egész évben segítik a nélkülöző gyermekek, családok, idősek, betegek hétköznapjait, hogy a rendelkezésünkre álló élelmiszer, ruhák, könyvek, játékok a lehető legjobb helyre kerüljenek. Szülők, nagyszülők és a cégek üzemeltetőit is együttműködésre hívják a bohócdoktorok, hogy idén még több rászoruló gyermek részesülhessen támogatásban.

A tartós élelmiszer kapcsán fontos a szavatosság: az élelem, amelyeket adományoznak, legalább 3 hónap szavatossággal rendelkezzen.

Egy szép karácsonyi vers, egy lerajzolt karácsonyi élmény... küldd el nekik karácsonyi kívánságodat, szeretetteljes üdvözletedet!

Hol és meddig adhatod le az adományokat?

2018. december 14-ig Szegeden (6725) a Kálvária tér 31. szám alatt fogadják a bohócdoktorok a Karitáció Alapítvány irodájában!

További gyűjtőpontokat keresnek!

Boltosokat, pedagógusokat, cégeket keresnek, akik az ott helyben az összegyűjtött tábla csokikat gyűjtőpontként a központba segítenek juttatni. Ha szeretnél csatlakozni, vedd fel velük a kapcsolatot!

Telefonos információ (munkanapokon, munkaidőben): Gere Anikó Mónika (30/68-22-044).

E-mailen: info@karitacio.hu

Hogyan tudod támogatni a bohócdoktorokat, a gyermekmentést?

Adód 1%-nak felajánlásával!

  • Adószám, adó 1% felajánláshoz: 19560540-1-06
  • Számlaszám: 10700062-48244909-51100005
Segítheted egy hívással vagy sms-el is a bohócdoktorok munkáját! Tárcsázd a 13600-at, és utána a 70-et, vagy küldj sms-t a 13600-as számra, a szövegben csak ennyi álljon 70. Így 500 forinttal támogatod a Karitáció Alapítvány bohócdoktorainak vizitjeit.

Szívesen önkénteskednél? Akkor is várnak! Érdeklődj, jelentkezz a fenti telefonszámon vagy e-mail címen!

Ha tetszett, mutasd meg barátaidnak, ismerősedinek. Megosztásokat is köszönjük.

Köszönjük, hogy ajánlod a Szegedimamit!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére