Jelenlegi hely

Mitől olyan különleges az Ebenica kávé pörkölése?

A Marek Fajčík tulajdonában lévő Ebenica Coffee egy kis szlovák kávézónak indult, mely az elmúlt 11 év során világszínvonalú kávékészítő céggé nőtte ki magát, ahol egyaránt helyet kap a családias légkör és a professzionális hozzáállás. De mitől is olyan különleges ez az apró szlovák kávékészítő cég? Az ördög mindig a részletekben bújik meg, hiszen nem mindegy, hogy milyen eljárások előzik meg a kávé elcsomagolását, hogy a végeredmény mindig elégedett ügyfelek sokasága legyen.

Miért különleges az Ebenica kávépörkölő?

Az Ebenica egyedülálló kávépörkölő bonyolult szerkezetének szíve maga a pörkölőgép, amely révén egyszerűbbé vált a kávészemek pörkölése. Az innovatív technológiának köszönhetően a cég így állandó prémium minőséget tud biztosítani a kávé szerelmeseinek nagy megelégedésére.

Fontos kiemelni, hogy a pörkölő határozza meg a kávé egyedülálló receptjét is, így nagy odafigyelést, hozzáértést és türelmet igényel az, hogy mennyi ideig pörkölik a szakemberek a kávészemeket, mekkora nyomást használnak az elkészítési folyamat során, illetve milyen a szemek vagy a levegő hőmérséklete a dobban.

Nem kell aggódniuk azoknak, akik nem tudnak kiruccanni egyet Szlovákiába

Sajnos nem mindenki tud csak úgy elutazni egy csésze aromás kávéért egy másik országba, melyet Marek Fajčík is nagyon jól tud. Ezért a kávézó kiegészítéseként egy elegáns kávé shop lehetőségét is biztosítja, hiszen így szerte a világból tudnak rendelni a kávérajongók különféle koffeines és koffeinmentes, ízesített vagy hagyományos jellegű kávékülönlegességeket.

Ízesített kávékülönlegességek

Természetesen rengetegféle kávé található a webshopban, így leírunk néhányat, amelyek hallatán garantáltan felkeltjük az olvasók érdeklődését, hogy kipróbálják a kis szlovák cég aromás ital különlegességeit:

  • Erdei bogyók, tejcsokoládé, dohány
  • Krémes kakaó, mirabella, szőlő
  • Édes csokoládés-mogyoró
  • Bonbon, karamell, csokoládé, mandarin
  • Vanília, édes citrusfélék
  • Csokoládés-mazsola, virágtónusok

Ebből a rövid listából is jól látszik, hogy szeretnek kísérletezni az egzotikus ízvilággal az Ebenica Coffee szakemberei. Így bátran kísérletezhetünk, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelő aromákban gazdag kávékülönlegességet.

S ne felejtsük el: közelednek az ünnepek, ezért érdemes lehet több csomaggal is beszerezni, hogy meglepjük a szeretteinket is egy minőségi kávé csodával.

A fotó forrása:
Look Studio / Shutterstock.com

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Itt a Veganuár, Te tudod mi az?

Itt a Veganuár, Te tudod mi az?

Ne nevess ki, bizonyára tájékozottabb vagy nálam. Azt hittem sokáig, hogy a Veganuár kifejezés egy, a média által kitalált frappáns elnevezés a diétás januári étkezésre. Míg ki nem derült számomra, hogy egy levédett kifejezés és egy mozgalom.
Télen is kertészkedhetünk? Friss saláták egy virágládából!

Télen is kertészkedhetünk? Friss saláták egy virágládából!

Naná, hogy télen is ehetünk friss salátát! Nem is egy növény kedveli a hűvös időt, ha van egy jó ablakpárkányod van teraszod, kertészkedj!
Az én gyerekem okosabb? Hogyan hat a gyerekekre a más gyerekekkel való összehasonlítás?

Az én gyerekem okosabb? Hogyan hat a gyerekekre más gyerekekkel való összehasonlítás?

Milyen hatással van a gyerekek önbizalmára, ha állandóan másokhoz hasonlítjuk őket? Ha szülőként te is feltetted már magadnak ezt a kérdést, ez a cikk segít megérteni, mit tehetsz gyermekeid egészséges önértékeléséért. - Szalai - Lászlók Kitti pszichopedagógus és tanulásban akadályozottak szakos mesterfokozatú gyógypedagógus, az AStOP – Auditív- Stresszt Oldó program szakértője, a ” Játszva olvass! ” megálmodója és megalkotója írása.
Miért vízkeresztkor szedjük le a karácsonyfát?

Miért vízkeresztkor szedjük le a karácsonyfát?

A hagyomány szerint a karácsonyi időszak lezárásának napja vízkereszt, január 6-a. Ekkor búcsúzunk az ünnepi díszbe öltöztetett fától. De miért éppen ezen a napon szokás leszedni a karácsonyfát? A válasz a keresztény ünnepkörben, a népi hagyományokban és az új kezdet szimbolikájában rejlik.
Ugrás az oldal tetejére