Jelenlegi hely

Hódmezővásárhely: Mentsd meg a kisbabád! Ingyenes csecsemő-újraélesztő tanfolyam

Kampány a bölcsőhalál ellen! 2019. május 23. Hódmezővásárhelyen ingyenes csecsemő-újraélesztő tanfolyam lesz szülőknek a CSMEK Hódmezővásárhelyi Kórházban.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A helyek száma korlátozott, csak akkor jelentkezz, ha valóban el is tudsz menni! REGISZTRÁCIÓ ITT!

Időpont: 2019. május 23. (csütörtök) 16.30-18.30
Helyszín: Hódmezővásárhely, CSMEK Hódmezővásárhelyi Kórház (Dr. Imre József utca 2.)

A „Babamentő program”-ot azért indították el, hogy a szülőknek könnyen elsajátítható módon megismertessék a csecsemő újraélesztésének lépéseit, amivel megmenthetik kisbabájuk életét! 

Kisbabás szülők rettegett félelme a bölcsőhalál, de egy-egy ilyen tanfolyammal, tudással talán nyugodtabbak vagyunk, hogy ha mégis bekövetkezne a baj, azonnal szakszerű segítséget tudunk nyújtani.

Mentsd meg Te is a kisbabád!
Gyere el ingyenes programjukra, hogy megtanuld a csecsemő újraélesztés lépéseit!

A bölcsőhalál olyan, szerencsére ritkán bekövetkező tragédia, mely során az addig egészséges csecsemő légzése alvás közben leáll, és azonnali beavatkozás nélkül a baba meghal. Ha azonban idejében észleljük a bajt, azonnal elkezdett és helyesen végzett újraélesztéssel a csecsemő élete megmenthető.

Ha leáll a baba légzése körülbelül 4-5 perc áll rendelkezésedre, hogy cselekedj, a videóban lépésről lépésre bemutatják, hogy mit kell tenni! Ezt a videót minden kismamának, szülőnek látnia kellene! 

A Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány több mint 20 évvel ezelőtt, 1995-ben célként tűzte ki a koraszülött csecsemők, illetve a szívproblémával küzdő gyermekek segítését. 21 munkatárs, 2 mentő áll készen a nap 24 órájában, hogy újabb baba életét mentsék meg. Megmentett babák száma: 8 667.

Ha van lehetőséged támogatni a munkájukat, és szeretnél ezáltal tenni a bölcsőhalál ellen, itt tudod:

Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány

Adószámuk: 18306590-1-02

Bankszámla számuk: 11100207-18306590-10000001

Szerző: Dr. Regősné Oláh Zsanett

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!