Jelenlegi hely

Játszva angolul? Igen!

Szeretnéd, ha gyermeked már kiskorában szinte észrevétlenül, játszva sajátíthatná el az angol nyelvet? Szeretnéd, ha számára a nyelvtanulás nem lenne egyenlő a magolással, a nehézségekkel? Akkor válaszd a Helen Doront!

Most ingyenes bemutató órákon magad is megismerkedhetsz az egyedülálló Helen Doron módszerével.

Katt a linkre a részletekért!

De mi is az a Helen Doron módszer?

Egy olyan világszerte elismert módszer, amely már egészen 3 hónapos kortól 19 éves korig alkalmazható. Egymásra épített tanfolyamokkal segíti a gyermekek nyelvelsajátítását. A kiscsoportos (4-8 fő) foglalkozások, vidámsággal, játékkal, zenével, mozgással telnek, ahol elkötelezett, profi tanáraink kiemelt figyelmet fordítanak a jó hangulatra és pozitív megerősítésre – persze mindez szigorúan csak angol nyelven. A játékos foglalkozásokon az a cél, hogy a gyermekek az anyanyelvükhöz hasonlóan sajátítsák el az angol nyelvet.

Mikor kezdjük el?

Már tegnap, mondhatnánk viccesen, hiszen a gyermekek anyanyelvüket születésüktől fogva tanulják. Mi nyelvtanárok azt mondjuk, hogy természetesen sosem késő elkezdeni. De minél hamarabb, annál jobb. Maga a Helen Doron módszer a gyermekek azon képességére épít miszerint 6 éves korig bármilyen nyelvet képesek elsajátítani könnyedén, mint az anyanyelvüket.

De hát még magyarul sem tud! Nem zavarja ez meg a magyar kiejtését?

A már fentebb említett természetes képesség éppen azt teszi lehetővé, hogy az adott nyelveket akcentus nélkül sajátítsák el. Az anyanyelvet tőletek, szülőktől, az angol nyelvet pedig a Helen Doron módszer által nyújtott hanganyagokból.

Meggyőztetek! Mi a teendőm?

Gyertek el hozzánk áprilisban egy INGYENES, KÖTELEZETTSÉGMENTES bemutatóórára, ahol Te is és gyermeked is kipróbálhatjátok, hogy milyen is egy igazi, hamisítatlan Helen Doron angolóra!

És hogy hol is jelentkezz?

Kereshetsz minket Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/helendoronszeged/ ), telefonon (+36303369038) vagy akár e-mailben (szeged@helendoron.com) is.           

Szeretettel várjuk a családot egy közös angol nyelvű játékos foglalkozásra, ahol megismerkedhettek a módszerrel, tanárainkkal, tananyagainkkal! Gyertek el, hiszen nálunk csak nyerhettek vele.
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!