Jelenlegi hely

Természetes választást jelentenek a környezetbarát tisztítószerek

Mit kell tudni a környezetbarát tisztítószerekről? Kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaznak, így mindenki számára kiváló választást jelentenek, ráadásul a legtöbb esetben az áruk is kedvezőbb, mint a mesterséges vegyületeknek. Csoda, hogy egyre népszerűbbek a környezetbarát drogériák?

A természetesség egyre nagyobb érték a világban, ezt szerencsére már rengetegen felismerték. Az olyan helyeken, mint az otthonunk, hatványozottabban igaz ez a megállapítás. Ezt a szemléletet követik azok, akik a környezetbarát drogériákban vásárolnak a mesterséges vegyszerek, a veszélyes anyagok helyett. Ha hozzátesszük, hogy ez a legtöbb esetben költséghatékonyabb megoldásnak is számít, egyértelmű, hogy nincs ennél jobb döntés. Az Alza ebben is segít.

Évszázadok óta eredményes megoldások

Érdekes, hogy a jól bevált tisztítószereket évtizedek, évszázadok óta ismeri az emberiség, ám ezeket a globalizálódó világban kiszorították a mesterséges adalékanyagok. Ilyen például a citromsav, illetve a szódabikarbóna. Nem kérdés, hogy minden, ami természetes vagy bio, jobb a szervezetünk számára, ezért is éri meg ilyen szereket használni a fürdőszobában és a konyhában.

A tudatosságban jár élen az Alza webáruház, amely az AlzaEco saját márkás termékeivel a természetességet helyezte előtérbe. Készítenek zöldtudatos tisztítószereket, mosószereket, mosogatószereket és takarítóeszközöket is. A termékek között olyan hasznos, minden otthonban használatos szerek sorakoznak, mint a mosópor, a mosógél, az öblítő, a mosogatógépsó, a padló- és az ablaktisztító, illetve a mosószappan.

Óvjuk meg a szervezetünket

Ezek tipikusan olyan helyeken alkalmazhatóak, amelyekkel sokat érintkezik az ember bőre, teste. A fürdőszobában naponta többször is töltünk el időt, a konyhában az ételeket készítjük elő, amely aztán a szervezetünkbe kerül, a mosás pedig azért kivételesen fontos, mert a ruhák később órákon át érintkeznek a bőrünkkel. Ezek egy felnőttnél is lényegesek, ám a gyermekek esetében különösen fontos, hogy a minimumra csökkentsük a vegyszereket: ebben segítenek a bio drogériák, valamint az AlzaEco termékei.

A fotó forrása:

Igisheva Maria / Shutterstock.com

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A Mikulás titkai: kirándulás Mikulásfalvára

A Mikulás titkai: kirándulás Mikulásfalvára

Mikulásdalokat zümmögünk magunkban már novemberben és titkon reméljük felnőttként is, hogy eljön-e. Mikulásfalvára kirándultunk, hogy megnézzük, milyen az élet a sarkkörön, és hogy él a Mikulás.
Hogyan készítsünk mutatós kanadllót?

Hogyan készítsünk mutatós kandallót?

Az elmúlt években sok-sok facebook csoportban, fényképésznél készült karácsonyi családi képen tűnt fel egy-egy dekorációs kandalló képe, amit mindig irinykedve néztem. 
SOS KARÁCSONY 2020 -  Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

SOS KARÁCSONY 2020 - Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

Az idei karácsony egy kicsit más lesz, mint a többi: visszafogottabb, bensőségesebb, talán lassúbb is. Már most is érezzük, hogy nem zúdul ránk minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról boltra, programról programra.
Karácsonyi zenék gyerekeknek - hangolódjunk az ünnepekre

Karácsonyi zenék gyerekeknek - hangolódjunk az ünnepekre

Klasszikus és modern karácsonyi dalok, melyek garantáltan meghozzák az ünnepi hangulatod! Készítettünk egy válogatást a legkisebbeknek is, fogadjátok szeretettel és hangolódjatok együtt az ünnepre!
Ugrás az oldal tetejére