Jelenlegi hely

Havi programok

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Repülő virágok – Trópusi lepkekert a Szegedi Füvészkertben

Repülő virágok – Trópusi lepkekert a Szegedi Füvészkertben

április 28 - szeptember 30.

Április 28-án, szombaton újra megnyitja kapuit a trópusi lepkekert a Szegedi Füvészkertben, melyben a növényi sokféleség mellett az állatvilág repülő virágai, trópusi pillangók figyelhetőek meg karnyújtásnyi távolságból.

A Somogyi-könyvtár fiókkönyvtárainak családi programjai

A Somogyi-könyvtár fiókkönyvtárainak júniusi családi programjai

június 1-29.

A Somogyi-könyvtár fiókkönyvtárai ebben a hónapban is kiállításokkal, családi programokkal és könyvvásárral várják olvasóikat.

Februári programok az Ágota Játszóházban

Júniusi programok az Ágota Játszóházban

június 5-22.

Az Ágota Kulturális és Közösségi Központ Játszóházában ebben a hónapban is sok érdekes programmal várnak mindenkit!

Gombos Jim és Lukács, a masiniszta a Cinema City-ben

Gombos Jim és Lukács, a masiniszta a Cinema City-ben

június 21. - július 4.

Gyöngyélet Földje a világ egyik legcsodálatosabb szigetországa. Egy napon egy fekete bőrű kisfiú érkezik a szigetre, s ezzel a lakosok száma az eddigi négyről ötre emelkedik! Bonyodalmak sora veszi kezdetét, végül Lukács, a masiniszta hű mozdonyával, Emmával és kis barátjával, a Gombos Jimnek elkeresztelt kisfiúval elhagyja a szigetet, hogy életük kalandja vegye kezdetét.

Hotel Transylvania 3 - Szörnyen rémes vakáció a Cinema City-ben

Hotel Transylvania 3 - Szörnyen rémes vakáció a Cinema City-ben

július 12-25.

A vámpíroknál nincs ennivalóbb lény. Mavis, Drakula édes kicsi lánya például a vérét adná azért, hogy a szörnyek nyaraltatásáért a szívét is kitevő apja ebéd után végre maga is alvadhasson egy jót. Így azután különleges meglepetéssel készül: befizeti Drakulát egy szörnyen társas hajóútra, hogy egy ideig csak saját vérfagyasztó boldogságával törődjön.

Kukorica Útvesztő Fesztivál Kiszomboron

Kukorica Útvesztő Fesztivál Kiszomboron

július 14. - augusztus 11.

Makótól pár kilométerre fekvő Kiszombor határában kukoricatáblából kialakított útvesztő izgalmas kikapcsolódást biztosít minden korosztály számára. Szombatonként tartalmas, szórakoztató programok is várják a kalandvágyókat.

Hihetetlen család 2. a Cinema City-ben

Hihetetlen család 2. a Cinema City-ben

július 19. - augusztus 1.

Mindenki kedvenc szuperhős-családja visszatér A hihetetlen család 2.-ben. Ezúttal Helen kerül középpontba, így Bobra hárul a feladat, hogy Illanával és Vill-lel megoldja otthon a hétköznapi élet kihívásait.

Luis és a Zűrlények a Cinema City-ben

Luis és a Zűrlények a Cinema City-ben

július 26. - augusztus 8.

Mint senki, Luis sem hisz apjának, Armin Sonntagnak az ufókutatónak, ám egynap három fura idegen tűnik fel, miután lezuhannak az űrhajójukkal a fiú szeme láttára. A sokk után Luis szívesen megosztaná felfedezését apjával, ám megtudja, hogy az azonnal "fagy-sokkolná" őket. Eközben az iskola igazgatója szeretné Luist bentlakásos iskolába küldeni, hogy apja mániájától távol nyugodtan koncetráljon a tanulásra.

Apróláb a Cinema City-ben

Apróláb a Cinema City-ben

szeptember 27. - október 10.

A jetik békésen élnek biztonságos, tágas, vidám világukban. Az általános boldogságra csupán egyvalami vet árnyat: azok a titokzatos lábnyomok, amelyek egy ismeretlen, titokzatos lénytől származnak.