Jelenlegi hely

Havi programok

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
A Somogyi-könyvtár fiókkönyvtárainak családi programjai

A Somogyi-könyvtár fiókkönyvtárainak áprilisi családi programjai

április 3-30.

A Somogyi-könyvtár fiókkönyvtárai ebben a hónapban is kiállításokkal, családi programokkal és könyvvásárral várják olvasóikat.

Biztos Kezdet Napsugár Gyermekház decemberi programjai Mórahalmon

Biztos Kezdet Napsugár Gyermekház áprilisi programjai Mórahalmon

április 4-26.

Ebben a hónapban is kézműveskedéssel, mondókázással, mesével és sütés-főzéssel várja a családokat a Napsugár Gyerekház Mórahalmon.

A könyvmoly a Kövér Béla Bábszínházban

A könyvmoly a Kövér Béla Bábszínházban

április 10-26.

A kedves könyvmoly tolmácsolásában három mesét izgulhatunk végig a Kövér Béla Bábszínházban.

Jönnek a kacsák a Cinema City-ben

Jönnek a kacsák a Cinema City-ben

április 19. - május 2.

A megrögzött szeleburdi agglegény lúd miatt – aki inkább légi akrobatikát gyakorol ahelyett, hogy a többiekkel készülne a vándorlásra - két kiskacsa elszakad csapatától. A furcsa trió nekivág egy veszélyekkel teli útnak, hogy még az első hó megérkezése előtt biztonságos búvóhelyet találjanak.

A félőlény a Szegedi Nemzeti Színházban

A félőlény a Szegedi Nemzeti Színházban

április 23-27.

Mi lenne a világgal mesék nélkül, milyenek a szörnyek, ha övék a világ, hogyan lehet Félőlényből újra Élőlénnyé válni? A választ mindenki megtudhatja, aki nem fél eljönni a színházba, de azért a biztonság kedvéért a családját is magával hozza. Békés Pál zenés meséje szentimentalizmus nélkül, groteszk humorral, szeretettel kezel félős gyereket és felnőttet egyaránt. Szórakoztat, elvarázsol, s közben megtanít a bátorság fontosságára, a mesék erejére.

Bűbáj herceg és a nagy varázslat a Cinema City-ben

Bűbáj herceg és a nagy varázslat a Cinema City-ben

április 26. - május 9.

Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. Ha huszonegyedik születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik. Ahhoz, hogy megtalálja szíve választottját, teljesítenie kell három teljesíthetetlen akadályt, amiben segítségére lesz egy bájos és fiatal tolvaj lány.

Variációk hat lábra - Találkozás a rovarokkal kiállítás Makón

Variációk hat lábra - Találkozás a rovarokkal kiállítás Makón

április 27. - június 15.

Pénteken új, izgalmas kiállítás nyílik Makón a József Attila Múzeumban „Variációk hat lábra – Találkozás a rovarokkal” címmel. A különféle rovarfajokat, ízeltlábúakat bemutató interaktív tárlat a Magyar Természettudományi Múzeum vándorkiállítása. Különböző rovarfajok kalauzolják végig a látogatókat az ízeltlábúak rendszertanának kusza hálózatán. 80-szorosra felnagyított rovarmakettek, interaktív játékok segítségével tárul fel a látogató előtt a titokzatos miniatűr birodalom.

Hotel Transylvania 3 - Szörnyen rémes vakáció a Cinema City-ben

Hotel Transylvania 3 - Szörnyen rémes vakáció a Cinema City-ben

július 12-25.

A vámpíroknál nincs ennivalóbb lény. Mavis, Drakula édes kicsi lánya például a vérét adná azért, hogy a szörnyek nyaraltatásáért a szívét is kitevő apja ebéd után végre maga is alvadhasson egy jót. Így azután különleges meglepetéssel készül: befizeti Drakulát egy szörnyen társas hajóútra, hogy egy ideig csak saját vérfagyasztó boldogságával törődjön.

Hihetetlen család 2. a Cinema City-ben

Hihetetlen család 2. a Cinema City-ben

július 19. - augusztus 1.

Mindenki kedvenc szuperhős-családja visszatér A hihetetlen család 2.-ben. Ezúttal Helen kerül középpontba, így Bobra hárul a feladat, hogy Illanával és Vill-lel megoldja otthon a hétköznapi élet kihívásait.

Apróláb a Cinema City-ben

Apróláb a Cinema City-ben

szeptember 27. - október 10.

A jetik békésen élnek biztonságos, tágas, vidám világukban. Az általános boldogságra csupán egyvalami vet árnyat: azok a titokzatos lábnyomok, amelyek egy ismeretlen, titokzatos lénytől származnak.