Jelenlegi hely

Havi programok

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
A Somogyi-könyvtár fiókkönyvtárainak családi programjai

A Somogyi-könyvtár fiókkönyvtárainak januári családi programjai

január 2-31.

A Somogyi-könyvtár fiókkönyvtárai ebben a hónapban is kiállításokkal, családi programokkal és könyvvásárral várják olvasóikat.

Januári programok az Ágota Játszóházban

Januári programok az Ágota Játszóházban

január 3-26.

Az Ágota Kulturális és Közösségi Központ Játszóházában januárban kézműveskedéssel, játékkal és tánccal várnak mindenkit!

Biztos Kezdet Napsugár Gyermekház januári programjai Mórahalmon

Biztos Kezdet Napsugár Gyermekház januári programjai Mórahalmon

január 9-30.

Ebben a hónapban is diavetítéssel, kézműveskedéssel, diavetítéssel, mondókázással  és védőnői tanácsadással várja a családokat a Napsugár Gyerekház Mórahalmon.

Vigyázz, kész, szörf! 2 a Cinema City-ben

Vigyázz, kész, szörf! 2 a Cinema City-ben

január 12-25.

Végre valóra válik Cody - az első részből jól ismert vagány szörfös pingvin - álma: a szigetre érkezik a vad személyiségükről és még vadabb mutatványairól elhíresült öt szörfös világsztár. Egy misztikus helyre indul a csapattal, ahol a világ legnagyobb hullámait akarják meglovagolni.

Balerina a Cinema City-ben

Balerina a Cinema City-ben

január 19. - február 1.

A Franciaország távoli csücskében, egy árvaházban élő kis Félicie-nek egyetlen szenvedélye van: a tánc. Legjobb barátjával, a feltalálói babérokra törő Victorral vakmerő szökési tervüket végrehajtva Párizs felé veszik az irányt, a fények városába, ahol éppen csak belekezdtek az Eiffel-torony építésébe! Félicie-re sosem tapasztalt küzdelmek várnak; legjobb formáját kell hoznia és tanulnia kell hibáiból, hogy valóra váltsa legvadabb álmát: ő legyen a párizsi opera prímabalerinája.

Életem Cukkiniként a Cinema City-ben

Életem Cukkiniként a Cinema City-ben

január 26. - február 8.

Cukkini nem más, mint egy átlagos kilencéves kisfiú, egy kissé különös becenévvel. Élete akkor vesz váratlan fordulatot, amikor édesanyja hirtelen meghal, ő pedig gyerekotthonba kerül. Egyetlen támasza új barátja, a rendőrtiszt Raymond, aki elkíséri új „otthonába” is. A barátságtalan környezet és a sok kis árva között a fiú először nehezen találja meg a helyét, azonban Raymond és újdonsült barátai segítségével újra képes lesz megbízni másokban, és egy új lakó, egy kislány érkezésével a szerelem is rátalál. Ám az igazi boldogság akkor éri, amikor Cukkini új családot kap…

Februári programok az Ágota Játszóházban

Februári programok az Ágota Játszóházban

február 2-28.

Az Ágota Kulturális és Közösségi Központ Játszóházában februárban kézműveskedéssel, játékkal és tánccal várnak mindenkit!

Lego Batman - A film a Cinema City-ben

Lego Batman - A film a Cinema City-ben

február 9-21.

Gothamben hatalmas változások készülődnek, és Batmannek komolyan fel kell kötnie a köpönyegét, ha meg akarja menteni Jokertől az otthonát. Lehet, hogy az ügy érdekében magányos hős sem lehet többé, mert együtt kell működnie másokkal… lehet, de nem biztos. Majd meglátjuk.