Jelenlegi hely

Táborok

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
ÉlményTábor a HozLakban 2019-ben is

ÉlményTábor a HozLakban 2019-ben is

Szeretnénk a gyermekek számára egy olyan programot biztosítani a nyári szünet idejére, ahol azon felül, hogy élményekkel, emlékekkel gazdagodnak, fejlődhetnek is azokon a területeken, amelyek a mindennapi életben és a tanulmányaikban való sikerességükhöz hozzájárulnak.

Sportválasztó Tábor Szegeden

Sportválasztó Tábor Szegeden

Idén 3. alkalommal kerül megrendezésre a szegedi Sportválasztó Tábor. A programban részt vevő gyerekek 5 nap alatt 10 sportágat próbálhatnak ki, napi 2 edzés keretein belül a sportágak edzéshelyszínein. 

Kezdő divattervező tábor az Agórában

Kezdő divattervező tábor az Agórában

A tábor programja kreativitás fejlesztő, fantázia előcsalogató, rejtett és érdekes álmokat megvalósító feladatokat tartalmaz a tervezéstől a kivitelezésig, a színek és a formák tükrében.Varrásalapokat, sminkelést, modellkedést tanulunk, sok játék mellett. A tábort videó disco parti zárja!

Kezdő divattervező tábor az Agórában

Haladó divattervező tábor az Agórában

A tábor alapja a 2018-as MET-gála, mindenki kap egy Francia alkalmi ruhát, amit saját tervezés alapján kell átalakítani, kivitelezni a hozzá való kiegészítőkkel és sminkkel együtt. Lesz szépségnap, kreativitást, fantáziát fejlesztő foglalkozások, szín és stílustan. A tábort videó disco parti zárja!

Kezdő divattervező tábor az Agórában

Kalóz tábor az Agórában

Ugye szereted a kalandot, a kincs utáni kutatást a sok mókát, játékot, nevetést? Akkor köztünk a helyed! Lesz kalózcsata, kincskeresés, filmvetítés, logikai- ügyességi játékok kis kézműves kíséretében elkészítjük a "kalóz" jelmezünket is!

Kezdő divattervező tábor az Agórában

Művészetpedagógiai foglalkozások Ale Ildikó festőművész vezetésével

A gyerekek interaktív, vizuális- és verbális képességeket fejlesztő művészetpedagógiai foglalkozásokon tölthetik hasznosan, tevékenyen idejüket. Kreativitást fejlesztő feladatok! Rajzolás! Festés! Alkotás! Jókedv! – képzőművész, művészetpedagógus szakember vezetésével.

Kezdő divattervező tábor az Agórában

"NE SZÓJJÁ BE" konfliktus-kezelő tábor 10-13 éves fiúknak és lányoknak!

Várjuk azoknak a gyerekeknek a jelentkezését, akik úgy érzik, hogy problémájuk van az őket körülvevő közösségekkel, osztálytársakkal. És azokat is, akik szeretnének megtanulni olyan technikákat, amivel védekezni tudnak a kiközösítések, a csúfolódások, a kortárs zaklatások ellen.