Jelenlegi hely

Táborok

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Nyári táborok

Nyári táborok megjelenése a Szegedimami weboldalon

Szeretnéd, ha az általad szervezett, tartott nyári táborról minél többen értesülnének? Vedd fel velünk a kapcsolatot a szeged@imami.hu e-mail címen!

Hennafestő napközis nyári tábor Katandival

Hennafestő napközis nyári tábor Katandival

Kíváncsi vagy mi az a henna? Szeretnéd kipróbálni? Ha betöltötted a 9. évet, de még nem múltál el 16, és szeretsz apró mintákat rajzolni, akkor itt a helyed! Szegeden első kézből játszva tanulhatsz díjnyertes hennafestőtől!
Gyálaréti színjátszó tábor

Gyálaréti színjátszó tábor

Kétféle ember van szerintünk: az egyik már volt, és ezért jön megint a gyálaréti színjátszó táborba, és a másik, aki még nem volt, és nem is tudja, mi fán terem az, amivel mi foglalkozunk. Játszunk és élünk! Ennyi! Örömszínház a nyár végén.
Napközis Lovastábor

Napközis Lovastábor

Szereti gyereked a lovakat? Szeretné a sok lovas foglalkozás, lovaglás, játék mellett megismerni a lóápolás, az istállómunka csínját-bínját? Akkor ezt a tábort Nektek találták ki! Gyere, és ismerkedj meg velünk!
ÉlményTábor a HozLakban 2018

ÉlményTábor a HozLakban 2018

Szeretnénk a gyermekek számára egy olyan programot biztosítani a nyári szünet idejére, ahol azon felül, hogy élményekkel, emlékekkel gazdagodnak, fejlődhetnek is azokon a területeken, amelyek a mindennapi életben és a tanulmányaikban való sikerességükhöz hozzájárulnak. Az élménypedagógia és a mozgásterápia eszköztárát felhasználva lehetőség nyílik a részképességek, a figyelem, a gondolkodási műveletek, a kreativitás, a szabálytartás fejlesztésére és a különböző magatartásminták formálására. Mindez játékokba ágyazottan és félelemtől mentes környezetben valósulhat meg.
Igazi Lovas Tábor, csak a lóról és a lovaglásról

Igazi Lovas Tábor, csak a lóról és a lovaglásról

Válassz akár napközis, akár bentlakásos táboraink közül, itt biztosan a lóról és a lovaglásról fognak szólni a napjaitok!
kisPÉK-CUKRÁSZ tábor

kisPÉK-CUKRÁSZ tábor

Táborunkban olyan 10 év feletti fiúkat és lányokat várunk, akik érdeklődnek a pék szakma szépségei iránt. A gyerekek a délelőtti foglalkozások alatt megtanulnak pogácsát szaggatni, kalácsot fonni, pizzás csigát tekerni, marcipánt formázni és további érdekes szakmai fogásokat; munkájuk ehető termékét a családdal is megoszthatják. A tábor során betekintést nyerhetnek egy működő pékség napi munkájába is.
Indián kézműves tábor Algyőn

Indián kézműves tábor Algyőn

Legyél egy hétre te is indián! Készíthetsz nálunk mindenféle indiános dolgot: álomfogót, totemoszlopot, fejdíszt. Gyertek Lányok ti is, vannak lány indiánok is!
Hagyományőrző kézműves tábor Algyőn

Hagyományőrző kézműves tábor Algyőn

Érdekelnek a hagyományos kézműves technikák?! Itt a helyed! Nálunk kipróbálhatod a szövést, agyagozást, kosárfonást, nemezelést, gyöngyszövést.
Táborok a Játékdzsungel Játszóházban

Nyári táborok a Játékdzsungel Játszóházban

Változatos táborokkal várunk idén a Játékdzsungelben. Lesz játékmester, gokart és kresz, táncos, zenés, fotós, kézműves, Star Warsos, hercegnős és szuperhősös, iskolaelőkészítő tábor is. Gyertek el minél többe és legyen szuper nyaratok!
Angol/német-informatika/kézműves napközis táborok a Co-Repeta Nyelviskolában

Angol/német-informatika/kézműves napközis táborok a Co-Repeta Nyelviskolában

A tábor elsődleges célja, hogy a gyerekek bátran meg merjenek szólalni az adott idegen nyelven. Anyanyelvi tanárunkkal olyan játékokra hívjuk őket, amik a szórakozás és nevetés mellett fejlesztik szókincsüket, beszédkészségüket és kreativitásukat. Az informatika heti 3*2 órás SCRATCH foglalkozás az EPAM-nál 10-14 éveseknek. A délutáni zsonglőr foglalkozások révén a gyerekek bepillantást nyerhetnek ebbe a mozgásvilágba. A zsonglőrködés hatással van a két agyfélteke harmonizációjára, erősödnek az önirányító működések, javul a figyelem, önértékelés.
Delida fejlesztő tábor

Delida fejlesztő tábor

Sok-sok fejlesztés (koncentráció, figyelem, mozgás, finommotorika, stb.) mellett játék, móka, kacagás, kirándulás, közös élmények. Mindez kis létszámú csoportban 2 képzett pedagógussal.
Logiscool nyári táborok

Logiscool nyári táborok Szegeden

Már ötödik éve tartoznak a legnépszerűbb táborok közé a Logiscool nyári táborok. A digitális világ érdekes és izgalmas témáival folyamatosan bővülő kínálatunk Magyarországon a legnagyobb. Oktatóink hozzáértése, táborvezetőink tapasztalata és animátoraink lelkesedése az elmúlt években több, mint 13 000 diák számára biztosította, hogy életre szóló tudást, tapasztalatot és élményeket szerezzenek nálunk.

III. Alföldi kézilabda tábor

III. Alföldi kézilabda tábor

Kézilabda tábor újra a Gellértben, ahová a 2004-2011 között született lányokat és fiúkat várjuk! Ne hagyd ki, mert idén is fantasztikus lesz!
Kék Dominó

Kék Dominó

A Kék Dominó Fejlesztő Központ napközis tábort hirdet 6-14 éves autista, illetve értelmileg akadályozott gyermekek részére. A tábor célja terápiás keretek között biztosítani felügyeletet a résztvevő gyermekek részére. A táborok létszáma 6-8 fő, a gyermekekkel 1 fő gyógypedagós és 1 fő gyógypedagógiai asszisztens foglalkozik. A táborba önmagát ellátni, kifejezni képes gyermekeket várunk!

Kutyaterápiás tábor

Angol tábor a Képzerdőben

Angol táborunk oktatója  nyelvtanulást non-formális oktatási eszközökkel teszi interaktívvá, hogy a tanulás minél nagyobb szórakozást jelentsen a gyerekeknek, és ezzel váljon igazán hatékonnyá.

Kutyaterápiás tábor

Kerámia tábor

Várjuk azoknak a gyerekeknek a jelentkezését, akik szívesen megismerkednének az agyagművességgel és annak hagyományaival. Az agyag előkészítésétől az alkotáson át a kész művekig. Mindezt sok játékkal tesszük még érdekesebbé. Gondolván azokra a szülőkre, akik csak egy-egy napra szeretnék táboroztatni gyermeküket, az idén is lehetőség van előzetes bejelentkezés alapján, napi részvételre is.

Kutyaterápiás tábor

Egészségtábor az Indiso Sóklinikán

Erősítsd a szervezetedet, készülj az iskolakezdésre! Egyél tápláló és egészséges ételeket, tanulj meg ellazulni! Közben egyéni és csoportos fejlesztő játékok, kézműveskedés. Várunk szeretettel a 10 fős csapatba!

Kutyaterápiás tábor

Dráma tábor a Képzerdőben

A résztvevők szerepjátékokon keresztül kibontakoztathatják a bennük rejlő képességeiket. A drámatábor alatt teret kap az önkifejezés, önismeret, kreativitás, csoportban való együttműködés mindez izgalmas játékokon keresztül.

Kutyaterápiás tábor

A kutyafáját! Kutyajó tábor jó kutyákkal!

Az Aura Segítő Kutya Alapítvány immár 6. éve várja sok szeretettel azon 6-10 éves gyerekek jelentkezését, akik szeretnének megismerkedni a különböző kutyafajtákkal és a kutyák magatartásával. Velünk megtanulhatják, hogyan érezheti jól magát együtt a kutya és a gazdi.

Kutyaterápiás tábor

Kézműves tábor a Képzerdőben

A táborban minden nap különböző technikákat (pl.:decoupage, varrás, gyertyakészítés, batikolás, üvegfestés) sajátíthatnak el a gyerekek. Alkotással szabadítjuk fel a kreatív energiákat.

Kutyaterápiás tábor

Varázsecset alkotótábor

A táborba olyan 7-14 éves gyerekeket várunk, akik kipróbálnák a festési technikákat, olajjal vászonra, akrillal fatáblára, valamint egyéb kreativitást fejlesztő alkotások készítését játékosan. Gondolván azokra a szülőkre, akik csak egy-egy napra szeretnék táboroztatni gyermeküket, az idén is lehetőség van előzetes bejelentkezés alapján, napi részvételre is.

Kutyaterápiás tábor

Napközis lovastábor Szatymazon

Szereted a lovakat? Kíváncsi vagy hogyan telik egy nap a lovardában? Mit esznek a lovak? Szeretnéd jól érezni magad hasonló érdeklődésű gyerekekkel egy teljes héten keresztül lovaglással egybekötve? Akkor itt a helyed!

Kutyaterápiás tábor

Törpe tábor a Képzerdőben

A tábor ideje alatt a gyerekek különböző kézműves technikákat próbálhatnak ki, különböző anyagokkal, textúrákkal fognak játszani. Ezek a programok fejlesztik a gyerekek kreativitását, gondolkodását és finommotorikus képességeit.

Kutyaterápiás tábor

Játék határok nélkül tábor a Képzerdőben

Táborunkban minden napra jut egy kis drámajáték, rajzolás, mesenézés, playstation, kézműveskedés. Lehet jönni egész hétre, illetve van lehetőség csatlakozni napokra vagy fél napokra is.

Oldalak