Jelenlegi hely

Csak erre vártunk - itt a Ta-Ta törölköző nőknek!

Azt egyelőre nem tudjuk eldönteni, hogy aki ezt kitalálta, zseni vagy őrült, esetleg őrülten vicces? Te mit gondolsz? 

Lássuk mi ez! 


Bizony-bizony, ez sem nem több, sem nem kevesebb, mint egy cicire optimalizált törölköző! Úgy is mondhatnánk, a mellek legjobb barátja. Legalábbis bizonyos időszakokban, és legalábbis ahogy a tervező, Erin Robertson állítja.

Hogy mit tud?​

Megemeli és szárazon tartja a melleket! Ez, lássuk be, valóban nagy kincs tud lenni ebben a hőségben, a szoptatás időszakában, esetleg edzés után a szaunában. A Ta-Ta anyaga puha, kellemes tapintású, így nem irritálja az érzékennyé vált mellbimbókat és felszívja a kicsöpögő tejet is. 

Színben, mintában határ a csillagos ég. Teljesen az egyéni ízlésünk szerint alakíthatjuk a Ta-Ta törcsinket, a hivatalos webshopban mindössze 45$-ért!

Ugyanezt egy férfiaknak gyártott verzióban talán jobb, ha nem képzeljük el, mindenesetre a "feltalálónak" jár az elismerés! ;)

Budapestimami

Cikk forrása

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Mindannyiunknak vannak olyan napjai, hetei, amikor úgy érezzük, nem vagyunk jól mentálisan. Akár egy külső életesemény, akár a saját energiatartalékaink lemerülése okozza (vagy akár mindkettő), ilyenkor nehéz lehet egyedül lenni magunkkal, a gondolatainkkal, de sokszor még a párunkkal vagy családunkkal is.
Rőzseláng van közepébe kivarrva…

Rőzseláng van közepébe kivarrva…

Meginvitálhatlak egy kis nosztalgiatáborozásra?
Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Itt a nyár, és az idő – tér – tömeg összefüggésrendszerében biztos sokkal többen lesznek, akik vonatra, buszra szállnak, vagy autóba ülnek a gyerkőcökkel. Körbenéztünk, milyen kedvezményeket tudnak a gyermekes családok igénybe venni utazáskor.
Így biztosan nem veszíted el a gyereket a nyaralás alatt!

Így biztosan nem veszíted el a gyereket a nyaralás alatt!

Akármennyire is gondos szülőknek tartjuk magunkat, bizony egy pillanat műve és a gyerkőc könnyen elveszhet nyaralás alatt (is).
Ugrás az oldal tetejére