Jelenlegi hely

Idén is elefántfürdetéssel indul a Cirkuszok éjszakája

A nagy sikerre való tekintettel, 2020-ban is két napos lesz a Cirkuszok éjszakája. A rendezvény célja népszerűsíteni a minőségi cirkuszt és megmutatni, hogy a cirkusz az egyik legszórakoztatóbb művészeti ágak közé tartozik. Időpont: 2020. július 10-én pénteken és 11-én szombaton, íme a részletek:

Richter Flórián Cirkusz - Zamárdi


Kapunyitás 19 órától, ahol programokkal várjuk a kedves nézőket, az előadás pedig 20 óra körül kezdődik.

A Richter Flórián Cirkusz Drónok a Porondon című előadásának kibővített változata - extra fellépőkel: a világ legismertebb bohócaival és leggyorsabb zsonglőrével - egy fergeteges Cirkuszok Éjszakája.

ELŐADÁS ELŐTTI PROGRAMOK

Artista próbák bemutatása, bepillantás a kulisszák mögé. Cirkuszi kellékek kipróbálása és még sok meglepetés…

Drónok kavalkádja, elképesztő akrobaták, légtornászok, arab telivérek és frízer lovak, óriás uszkárok, lézer show és még sok elképesztő produkció! Magyarország egyetlen nagy szabású cirkuszi showműsora a legkiválóbb művészekkel.

Sztár fellépők

 • CESAR DIAZ - Porugália
  Egy igazán különleges komikus karakter, aki egyedi humorával meghódította a nemzetközi cirkuszvilágot. Napjaink egyik legismertebb cirkuszi komikusa, aki nem csak megnevetetti a közönséget, hanem el is kápráztatja fantasztikus ének hangjával! A Monte Carlói Cirkuszfesztivál a Budapesti Cikruszfesztivál és a Kínai Cirkuszfesztibál Bronz díj nyertes.
   
 • JIMMY FOLCO - Olaszország
  A nevettetés nagymestere a bohócok királya! Egyedi humoros műsorszámaival, varázslatos humorával nevetetti a közönséget. Különböző bohóc tréfák olasz stílussal fűszerezve. Az európai cirkuszok nagy nevettetője.
   
 • MARIO BERUSEK – Csehország
  A világ leggyorsabb zsonglőre, elképesztő gyorsásággal forgatja a buzogányokat. Sármos előadási módjával magával ragadja a közönséget. Többszörös cirkuszfesztivál díjnyertese. A cirkuszvilág egyik legendás zsonglőre Magyarországon.

A DRÓNOK A PORONDON ELŐADÁS FELLÉPŐI

Magyarországon először 10 drón kavalkádja a porondon.

 • NINJA AKROBATÁK, 14 méter hosszú, légpárnás ugrócsíkon elképesztő ugrások sorozatait mutatják be korhű koreográfiával vegyítve.
   
 • ALEXANDRO JOSTMANN óriás uszkárjaival egy szorakoztató vidám showt mutat be. Egy játékos és cuki műsorszám gyönyörű fekete és fehér uszkárokkal.
   
 • RICHTER ANGELINA magasiskola gyönyörű frízer lovon és most először a magyar lovas posta műsorszámmal is bemutatkozik.
   
 • EGYIPTOMI MŰVÉSZÜNK KIMO, egy újabb rekord, ötperces produkciója folyamán 350-szer pördül meg tengelyén és közben szemkápráztató alakzatokat mutat be LED-es jelmezével.
   
 • RICHTER KEVIN és csapata - a világ legjobb lovasakrobata artistái - egy igazi hungaricummal lépnek porondra.
   
 • DUO LUGO a lézeremberek a cirkusz világ legnagyobb lézershowját mutatják be. Az elképesztő lézersugarak a nézőket a jövő világába katapultálják.
   
 • Természetesen a humor és a felhőtlen nevetés sem maradhat ki, amit fantasztikus chilei bohócunk garantál PEPITO. A szimpatikus dél-amerikai nevettető hangszereken is bemutatja tudását.
   
 • Kupolában a légtorna (trapéz szám) világsztárjai a FLYING MICHAELS, a Monte-Carló ezüstdíjjal kitüntetet csapat többekközött az elképesztő triplaszaltót is bemutatja a kupolában.
   
 • RICHTER FLÓRIÁN a szakemberek szerint a cirkusztörténelem legösszetettebb, és egyben legjobb lovas szabad idomító számát mutatja be.

Előadásunkat mint mindig a cirkuszunk fantasztikus zenekara kíséri. 

Még számos meglepetéssel várjuk kedves nézőinket erre a fantasztikus Cirkuszok Éjszakája Showra!

Jegyárak:
Lelátó - 4.500 Ft/fő
Páholy - 5.000 Ft/fő
VIP Páholy - 6.000 Ft/fő

Bővebben itt!

Magyar Nemzeti Cirkusz - Balatonlelle

Július 10. 11.00 Elefántfürdetés a balatonlellei Napfény strandon 

Csak erre a két napra Balatonlellére érkezik az 5 afrikai elefánt a szadai Safari Parkból, hogy levonuljanak a strandra, ahol egy hűsítő fürdőt vesznek. 

Az afrikai elefántok pénteken 11 órakor indulnak a Cirkusz térről, ahonnan már a közönséggel együtt a 7-es fő úton sétálhatnak le a partra. A strandra a belépés az elefántokkal együtt érkezők részére díjmentes. A fürdés után minden elefánt egy hatalmas gyümölcskosarat kap majd, hogy jóízűen elfalatozzák. Eközben artistáink egy rögtönzött bemutatót tartanak a közönségnek, egy kis ízelítő gyanánt a műsorunkból.

Cirkuszok éjszakája pénteken és szombaton:

 • Kapunyitás: 18.00
 • 19.00 - 24.00 között programok a cirkuszban
 • 19 órától porondlátogatás, artistáink kellékeinek kipróbálása
 • 20 órától extra kibővített műsorral, sztárvendégekkel, öt afrikai elefánttal, nemzetközi artistákkal fűszerezve tartjuk az ország legszínvonalasabb cirkuszműsorát! Előadásunkat most is, mint mindig a Nemzeti Cirkusz zenekara élőben kíséri, afrikai énekesnőnk Lady Masallah!

A műsor házigazdája mindkét napon Liptai Claudia lesz!

Ifj. Richter József cirkuszigazgató és 70 fős társulata sok szeretettel várja Balatonlellén, a 7-es út melletti Cirkusztéren felállított óriás sátorban az igényes szórakozásra vágyó közönséget.

Jegyvásárlás: www.shop.magyarnemzeticirkusz.hu

Bővebben itt!

- Kaposvárimami - 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Kincsre bukkantam, avagy hogyan táplálták anyáink 40 éve csecsemőiket

Kincsre bukkantam, avagy hogyan táplálták anyáink 40 éve csecsemőiket

Sokan mondják, hogy 6 hónapos kor előtt kizárólag anyatejet szabad adni a babának, mások meg azt, hogy már 3 hónaposan is elkezdhető a hozzátáplálás.
Az első itthoni vakációs nap margójára… avagy hogyan boruljunk ki már az első napon

Az első itthoni vakációs nap margójára… avagy hogyan boruljunk ki már az első napon

Alig várod, hogy elkezdődjön a vakáció, és végre együtt legyél a gyerekekkel. Tele vagy kreatív ötletekkel, ideákkal... aztán a nap végén már visszaszámolsz az első óvodai vagy tanítási napot várva. Ismerős?
A legjobb házi praktikák napégésre - Az Aole vera az új tejföl?

A legjobb házi praktikák napégésre - Az Aloe vera az új tejföl?

„Kend be vékonyan tejföllel!” – Ez nem egy ételrecept részlete, hanem nagyanyáink kedvenc praktikája napégésre, ami lassan kimegy a divatból és feledésbe merül. A helyét átvette az Aloe vera – nem véletlenül.
Lencsesaláta

Lencsesaláta

Vajon ez kinek a kedvence? Nem árulom el, de szerintem ő bevallja. "Csináltam lencsesalit." "Jöhet!"
Ugrás az oldal tetejére