Jelenlegi hely

A jövő vidámparkja megérkezett Budapestre: vagány családi program kiskamaszokkal, tinikkel!

Mivel lepd meg 10+-os gyermeked? Milyen közös családi programot találj ki, amitől a nagyobbak is odáig lesznek? Közeleg a téli szünet és a sok együtt tölthető idő: hoztunk egy program tippet és egy klassz játékot is, amin a családi belépőtöket akár meg is nyerheted!

JÁTÉKUNK VÉGET ÉRT, NYERTESÜNK: FÜSTÖSNÉ SIMON HENRIETT!

Szívből gratulálunk, játsszatok velünk legközelebb is!

VR PARK BUDAPEST

A SZÓRAKOZTATÁSNAK EDDIG SOSEM LÁTOTT FORMÁJA

EURÓPÁBAN IS ELSŐKÉNT MAGYARORSZÁGON

Európában is egyedülálló VR Vidámpark nyílt Budapesten, a Nyugatival szemben, egy 2000 m2-es, egyedi térben.

A jövő vidámparkja a szórakoztatásnak itthon eddig sosem látott formája, ahol egyszerre lehetünk felfedezők, akcióhősök vagy akár belebújhatunk kedvenc karakterünk bőrébe.

A volt Szikra mozi épületében megépült modern és menő szórakoztató központ 5 tematikus térrésszel várja az érdeklődőket, ahol 10-99 éves kor között mindenki megtalálja a kedvére való játékot.

Virtual Reality: Látszólagos valóság
A legújabb technológiai eszközök segítségével megteremtett, a valóság érzetét keltő mesterséges, szimulált világ, mely nem csak a látvány és a hangok, hanem az illatok, a tapintás, a hőmérséklet, a legkülönbözőbb effektek segítségével lehetőséget biztosít arra, hogy a kiskamaszok, a tinik, a felnőttek kiszakadjanak a hétköznapokból.

VR PARK – A JÖVŐ VIDÁMPARKJA

Magyarország első és Európa legnagyobb virtuális valóság élményparkja egy erre a célra kialakított – háromszintes - térkomplexum, ahol térben és időben csapongva hol az egyiptomi alvilág kísérteties, démonok és szörnyek által benépesített birodalmában bukkanunk föl, ahol egy csapdákkal teli ösvényen Anubisz, a halál istene vezet végig.

Majd hirtelen 200 millió évet ugrunk vissza az időben, amikor a dinoszauruszok változatos világába csöppenünk.

A jövő vidámparkja olyan alkalmakat is kínál, ahol versenyre kelhetünk egymással, ahol együtt küzdhetünk a zombik ellen vagy egy virtuális hullámvasúton surranhatunk ég és föld között. De megtalálhatók a parkban a legnépszerűbb videójátékok VR élményei is, mint pl. az Assassin’s Creed vagy az Angry birds.

Illés Gabriella, a VR Vidámpark producere hangsúlyozta: „A beltéri vidámparkunk minden játéka egyedülálló, nem összehasonlítható a műszaki áruházakban kapható, hazavihető és a nappaliban játszható játékokkal, de a kisebb VR szobák játékaival sem.”

EZT TETSZIK: JÁTSZOM A 4 FŐS CSALÁDI BELÉPŐÉRT!
(A nyertest december 23-án értesítjük, így az élmény még a fa alá kerülhet.)
Játékszabályzat ITT!
Ha VR Park belépővel lepnéd meg kamasz gyermeked karácsonyra: online jegyvásásárlás ITT!

HÁNY ÉVES KORTÓL?

A park 6 éven aluli gyermekek fogadására nincs felkészülve, ezért látogatásuk ezen életkor alatt nem javasolt. 
A VR Park élményeit 8 éven aluli gyermekek nem használhatják.

A park 6-8 éves korú gyermekek részére gyermekmegőrzőt (Kid Zone) üzemeltet korlátozott befogadóképességgel, ahol a gyermek szülői felügyelettel tartózkodhat.  A 6-8 éves korú gyermekek belépése 18. életévét betöltött, érvényes jeggyel rendelkező személy kíséretével ingyenes.

8 éves kortól a gyerekek már bemehetnek a parkba, de bizonyos élményeket csak 140 cm feletti magassággal tudnak igénybe venni.

PRÉMIUM ÉLMÉNYEK

Az öt tematikus tér egyik legizgalmasabb része az ún. hiperrealisztikus élményeket felsorakoztató helyszín /Hyperreality zone/, ahol a Dino Safari a dinoszauruszok földjére kalauzolja el a vendégeket, vagy a Dark Side of Anubis az egyiptomi túlvilág virtuális világába csalogatja a látogatókat.


LÖVÖLDÖZŐS ZÓNA

A lövöldözős zóna /Shooting zone/ legnépszerűbb játékának várományosa a világ toplistás videójátékának virtuális valóság változata, az Assassin’s creed, melyben főszereplőkké válhatunk a világ legnagyobb harcosi klánjának egyik tagjaként.

Az Angry Birds helyszínen pedig a bosszantó zöld malacok ellen folyik a harc, ahol átváltozhatunk a legdühösebb madarak egyikévé.

További három ízig-vérig lövöldözős játék található még a Shooting Zone-ban: a VR Gun, VR Fighter, valamint egy félelmetes, ijesztő zombi apokalipszis támadás, a Zombyte.
 


 

FUN ZÓNA

A legbátrabbak a Fun Zone-ban található, Magyarország egyetlen virtuális hullámvasútján, a VR Ride-on próbálhatják ki bátorságukat.

Szintén itt található a legjobb új VR őrület, a Beat Saber, az egész világon kedvelt, ritmusos zenés alapú VR játék.

A szabadesés egyszerre felszabadító és félelmetes élményét élhetjük át a VR Jump-on. Sikítani ér!

SPEED ZÓNA

A Speed Zone-ban egyrészt egy virtuális valóság játék várja a két kerék szerelmeseit, 3D Race car-on pedig menő sportautók, féktelen száguldás teszi próbára az autóvezetési képességeket.

RETRO ZÓNA

Évtizedeket repülhetünk vissza a a Retro Zone-ban, ahol a nagy klasszikus játékok fogadják a nagyérdeműt: Pac-man wall, Pac-man table, a felgyulladó lámpákra lecsapó Speed of light vagy a Pong nevű klasszikus játék, ahol összemérhetjük reflexeinket és tudásunkat.
 

Ha valaki pedig megpihenne a virtuális élmények forgatagában, a különleges atmoszférájú Space Cafe-ban utazhat a kulináris élvezetek világában.

EZT TETSZIK: JÁTSZOM A 4 FŐS CSALÁDI BELÉPŐÉRT!
(A nyertest  december 23-án értesítjük, így az élmény még a fa alá kerülhet.)
Játékszabályzat ITT!
Ha VR Park belépővel lepnéd meg kamasz gyermeked karácsonyra: online jegyvásásárlás ITT!

Bővebb információ és online jegyvásárlás

Hol lehet parkolni? Hány éves kortól ajánlott a VR Park? Lehet-e SZÉP kártyával fizetni? GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK ITT!

- Imami -