Jelenlegi hely

Jutalomkönyvek a bizonyítvány mellé - kedvezménnyel!

Egy hónap múlva ilyenkor már itt a vakáció, de még hátra van a bizonyítványosztás! A bizonyítvány mellé pedig adjunk könyvet!

Válasszatok évvégi ajándéknak nálunk Pagony vagy Tilos az Á könyveket! A többi szülővel és a tanárokkal összeállva a legjobb könyvekkel tudjátok meglepni a gyerekeket, legyen szó nyári olvasmányról vagy évvégi jutalomkönyvről! (A mi iskolánkban évek óta ez a gyakorlat, hiszen így segítünk az ilyenkor tényleg nagyon elfoglalt tanerőknek, másrészt meg senki nem ismeri jobban a gyerekét, mit egy szülő...)

A lényeg: minden Pagony és Tilos az Á könyvre 30%-os kedvezmény jár a kötetek eredeti árából, ha egy címből 10 darab felett rendeltek.

Korosztályos ajánlók

Úgy érzed, hogy nem tudsz választani? Tanácstalanuk böngészel a könyvek között? Semmi baj, mi azért vagyunk, hogy segítsünk, íme:

Könyvek azoknak, akik suliba készülnek

Könyvek nagyon kezdő olvasóknak

Ötletek azoknak, akik egy picit már belejöttek

A 4. osztály legjobb könyvei

Vagy ha még oviba jártok, akkor kattints ide.

 

Mit kell tenned?

Osztálykönyves rendeléseiteket a pagony.hu weboldalán adhatjátok le, kényelmesen otthonról. Minden Pagony és Tilos az Á könyvre 30%-os kedvezmény jár a kötetek eredeti árából, ha egy címből 10 darab felett rendeltek. Megrendeléskor a megjegyzés rovatba írjátok be, hogy "osztálykönyv"!

Ha a rengeteg könyv közül mégis nehéz a választás, vagy egyéni kívánságotok van, nem szeretnétek egy címből 10 példányt, esetleg a tanároknak is Pagony könyvcsomagot ajándékoznátok, és ehhez kell ötlet, akkor írjatok emailt: osztalykonyv@pagony.hu

Ha jobban szeretnél személyesen, a boltban válogatni, akkor látogass el bármelyik Pagonyba, ahol az eladók segítenek neked bármiben.

Összeállíthatod a saját csomagodat, hiszen a kiválasztott Pagony könyveket ott is kedvezménnyel veheted meg, amennyiben minimum 20 darabot veszel az osztálynak, ebben az esetben nem szükséges egy címből tíz darabot választanod.

Várunk titeket a Pozsonyi úti Pagonyban, Budán, a Sugárban, vidéken Székesfehérváron vagy Debrecenben.

Segítünk. - Mert mi nagyra tartjuk a kicsiket és a nagyokat a suliban is.

 

pagony.hu

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hideg meggyleves: a nyári hideg levesek sztárja

Hideg meggyleves: a nyári hideg levesek sztárja

Felülmúlhatatlan. Ha a receptem szerint készíted el, családod imádni fogja.
Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Mindannyiunknak vannak olyan napjai, hetei, amikor úgy érezzük, nem vagyunk jól mentálisan. Akár egy külső életesemény, akár a saját energiatartalékaink lemerülése okozza (vagy akár mindkettő), ilyenkor nehéz lehet egyedül lenni magunkkal, a gondolatainkkal, de sokszor még a párunkkal vagy családunkkal is.
Rőzseláng van közepébe kivarrva…

Rőzseláng van közepébe kivarrva…

Meginvitálhatlak egy kis nosztalgiatáborozásra?
Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Itt a nyár, és az idő – tér – tömeg összefüggésrendszerében biztos sokkal többen lesznek, akik vonatra, buszra szállnak, vagy autóba ülnek a gyerkőcökkel. Körbenéztünk, milyen kedvezményeket tudnak a gyermekes családok igénybe venni utazáskor.
Ugrás az oldal tetejére