Jelenlegi hely

Szegedi ÓVI Baross László Óvodája

Cím: 6722 Szeged, Baross L. u. 2.
Telefon:  62/436-149, 20/214-4022

Intézményvezető: Szikszai Ildikó
Fenntartó: Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzat
 
A Szegedimami 2012. őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében 426 szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait.

RÓLUNK MONDTÁK:

Nagyon szeretjük az óvónéniket, a lányom testvére is idejárt, nagyon meg vagyunk elégedve a neveléssel, a környezettel, a szellemiséggel.
Nagyon kedvesek az óvónők, a kisfiam első perctől kezdve nagyon jól érzi magát, sok pozitív élménnyel jön haza és a foglalkozások is jók.
Nemcsak nekünk -szülőknek - tetszett az óvoda, hanem a kislányunk véleménye is az volt, hogy "szimpatikus számára. Mi most kozepsosok vagyunk és nyugodt szívvel mondhatom, jól választottunk. A csoportszobak barátságosak és jól felszereltek. Kreatív foglalkozásokat tartanak, kiemelt figyelmet fordítanak a sportnak. Az ovonenik és gondozonenik nagyon kedvesek
és segítőkészek. Legjobb tudásuk szerint fejlesztik gyermekeink keszsegeit (versek, rajzok, sportol, ...) Családi nap megszervezésével közelebb kerülnek gyerekek-szulok-nevelok.
Nagyon szeretjük az óvónéniinket, mindketten rendkívül gyermekszeretők, türelmesek, figyelmesek, "ott vannak a gyerekekkel". Valóban jól gondoskodnak róluk és sokat adnak nekik nap mint nap. Mindemellett az óvoda szép és rendezett környezetet biztosít kívül és belül is. Jó ide bejönni reggelente.
Az ovi eldugott, de könnyen megközelíthető nyugodt, csendes környezetben van. A nagy udvar és a tetőterasz minden időszakban lehetőséget ad a mozgásra. Külön tetszik a "4 évfolyamos" csoport, így az évvesztes gyerekek nem ismételnek csoportot, hanem együtt maradnak.
Szeretjük az ovinkat, mert családias, jó hangulatú, az óvónénik pedig jól felkészült, lelkiismeretes pedagógusok.
Az óvónők nagyon kedvesek és hozzáértők, az óvoda környezete szép és rendezett. A dadusok, a konyhások, mindenki nagyon közvetlen, az első pillanattól kezdve családias a légkör.
 

Hozzászólások

A  Szegedimami 2015/16. évi „A mi óvodánk” pályázatában szülők adtak választ arra a kérdésre, hogy „Miért szeretitek gyermeked óvodáját?” A válaszok itt olvashatók.

Két gyermekünk jár az óvodába, maximálisan meg vagyunk elégedve az óvodával és az ott "dolgozókkal". Az ott dolgozókon egyáltalán nem érezzük mi szülők, hogy ez nekik picit is teher lenne vagy munka (sajnos máshol ezt éreztük, sőt még az óvó néni is gyermekem tudtára hozta mennyire nincs kedve dolgozni). Itt az óvó nénik kedvesek, segítőkészek, rengeteget foglalkoznak a gyerekekkel. Itt nem csak megőrzik a gyerekeket, hanem oda figyelnek rájuk, foglalkoznak velük. Sokkal kiegyensúlyozottabbak és nyugodtabbak gyermekeink mióta ide járnak, rengeteg mesélni valójuk van minden délután. Amíg nem ide jártunk negatív élmények beszámolóját hallgattuk délutánonként, most csakis pozitív az élménybeszámoló. Az óvoda udvara csendes, nyugodt környezetet biztosít a gyermekeknek, a csoport szobák otthonosak, az óvoda dolgozói kedvesek, közvetlenek. Reggelente jó bevinni a gyermekeket ebbe a családias környezetbe és nyugodt szívvel hagyom őket az óvodában.

Azért szeretem ezt az óvodát mert a gyerekem is szeret itt lenni, ha bármi problémánk van meg tudom beszélni az óvonénivel és meg tudjuk oldani!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Mindannyiunknak vannak olyan napjai, hetei, amikor úgy érezzük, nem vagyunk jól mentálisan. Akár egy külső életesemény, akár a saját energiatartalékaink lemerülése okozza (vagy akár mindkettő), ilyenkor nehéz lehet egyedül lenni magunkkal, a gondolatainkkal, de sokszor még a párunkkal vagy családunkkal is.
Rőzseláng van közepébe kivarrva…

Rőzseláng van közepébe kivarrva…

Meginvitálhatlak egy kis nosztalgiatáborozásra?
Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Itt a nyár, és az idő – tér – tömeg összefüggésrendszerében biztos sokkal többen lesznek, akik vonatra, buszra szállnak, vagy autóba ülnek a gyerkőcökkel. Körbenéztünk, milyen kedvezményeket tudnak a gyermekes családok igénybe venni utazáskor.
Így biztosan nem veszíted el a gyereket a nyaralás alatt!

Így biztosan nem veszíted el a gyereket a nyaralás alatt!

Akármennyire is gondos szülőknek tartjuk magunkat, bizony egy pillanat műve és a gyerkőc könnyen elveszhet nyaralás alatt (is).
Ugrás az oldal tetejére