Jelenlegi hely

Szegedi ÓVI Felsővárosi Óvodája

Cím: 6723 Szeged, Gyík u. 15.
Telefon: 62/499-760, 20/225-8588

Intézményvezető: Aranyné Biró Éva
Fenntartó: Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata

Hozzászólások

A  Szegedimami 2015/16. évi „A mi óvodánk” pályázatában szülők adtak választ arra a kérdésre, hogy „Miért szeretitek gyermeked óvodáját?” A válaszok itt olvashatók.

A mi kisfiunk integráltan jár a Felsővárosi óvoda Ficánka csoportjába. Az óvonők Éva és Ági néni nagyon kedves, gyermekszerető,. Magdika a dajka, és a kisfiam saját asszisztense Melinda is nagyon sokat segítenek a csoport hétköznapjainkban.Külön köszönet Harkai Gabinak aki gyógypedagógusként napi kapcsolatban van a kisfiammal egyéni fejlesztései kapcsán :) Bármi kérdés vagy segítség kérése esetén bizalommal fordulhatunk Hozzájuk Hálás köszönet érte :)

Kisfiam a Katica csoportba jár 2015.szeptemberétől, nagyon szeretjük az ovódát, az Óvónénik, Kati néni és Mariann is nagyon kedvesek, segítőkészek, nagyon szeretik a gyerekeket és a kisfiam is nagyon szereti őket,ragaszkodik hozzájuk. :) Csupa pozitívumot tudok elmondani! 

2015 szeptembertől jár a nagyobbik fiam a Vackor csoportba. Gyorsan beilleszkedett a vegyes csoport életébe,szereti az óvónéniket és gyorsan barátra is talált. Annyira szeret idejárni,hogy sokszor haza sem akar jönni! Szeretjük a programokat is,amit a csoportnak és az óvódának szerveznek a kedves óvónők. A kisebbik fiam is biztosan ebbe az óvódába fog járni,jó választás volt! :)

Nagyon szeretjük ezt az óvodát!Rendkivül jo helyen van,csendes és zöld környezetben-ráadásul nagyon közel van hozzánk!Az utóbbi években sokat fejlődöttt,mindenféle téren!:-)Ami a szivemnek nagyon kedves,hogy ez egy integrált óvoda!Hatalmas lehetőséget biztositva,a különbözö fejlődési nehézségekkel küzdő gyerekeknek-ez álltal szüleiknek is!Az óvónénieink nagyon lelkiismeretesek!Bátoritok minden érdeklődőt,hogy tekintse meg közelebbről is az óvodánkat!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!