Jelenlegi hely

A "Vasút a Gyermekekért" Alapítvány Óvodája

Cím: 6722 Szeged, Szentháromság utca 47.
Telefon: 62/420-365

Intézményvezető: Biró Irma
Fenntartó: "A Vasút a Gyermekekért" Alapítvány 
 
A Szegedimami 2012. őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében 426 szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait.

RÓLUNK MONDTÁK:

Az óvoda dolgozóinak kedvessége és hozzáértése páratlan.

Az óvodában uralkodó családias légkör miatt.

Változatos és magas színvonalú külön foglalkozásokat biztosítanak.

Az óvodai élet részeként nagyon sok programot szerveznek a gyerekeknek.

Kiemelkedően jó hozzáállású, képzésű pedagógusok foglalkoznak gyermekeinkkel, mely maximálisan megadja nekeik, amire szükségük van. Minden nap fejlődik valamiben, amit már este meg is tapasztalunk akár ének, mondóka, rajz vagy mozgás. Jobb helyet nem is találhattunk volna gyermekünknek.
Nagyon jó óvónők, nagyszerű dadusok, szép környezet, odafigyelés, rengeteg szeretet, okos nevelés, sok fejlesztés, játék, törődés...
Gyermekek érdekeit maximálisan szolgáló, kedves és szakmailag is kiváló óvónők vannak az óvodában, az igazgatónő szintén kiváló vezető. A légkör családias, sok-sok programmal színesítik az oviban töltött időt. Bátran ajánlom minden szülőnek, ha azt szeretné, hogy gyermeke kiegyensúlyozott, boldog és ügyes ovis legyen. (a kiscsoportos Isabella anyukája)
Az egesz szemelyzet nagyon kedves, Az ovonok jol kepzettek, lelkesek. Van logopedus, fejlesztopedagogus, gyogypedagogiai asszisztens.
Ez az óvoda nekünk a legjobb. Nyugodt vagyok, hogy a lányaim boldogok és szeretik őket akkor is, amikor én nem lehetek velük napközben. Finom ételeket kapnak, kedvesen és megértően bánnak velük, odafigyelve, de következetesen építgetik a jellemüket.
Kedvesek az óvónénik, a gyerekek èrdekeit helyezik előtérbe, kellemes a légkör és szép rendezett az óvoda ès udvara
Kedvesek, türelmesek az óvónők. Sok a program a gyermekek számára.
Gyermek- és családközpontú óvoda. Fontos szerepet kap a hagyományőrzés, egészség- és környezettudatosság (pl. népi játékok, egészségsziget, szüreti mulatság, kirándulás a Majoros tanyára stb.). Sok olyan program van, amelybe a családokat is bevonják. Olyan, mint egy nagy család. Nem nagy létszámú az óvoda, így mindenki ismer mindenkit. A gyerekek jól fejlődnek mind érzelmileg, mind értelmileg.
kicsi, családias, jó hangulatú, jól felszerelt, igényes óvoda; az óvónők és a daják nemcsak gondját viselik a gyerekeknek hanem szeretik őket, foglalkoznak velük, nevelik őket; fontos a szülők véleménye, kritikája; gazdag, igényes programok
Mert olyan helyet kerestünk, ahol a zárkózott kislányunknak segítenek megnyílni, elfogadják és báátorítják és családunk értékeivel egyező nyugodt környezetben cseperedhet. A családias hangulat, a változatos programok, és a támogató légkör miatt.

Hozzászólások

A Szegedimami 2015/16. évi „A mi óvodánk” pályázatában szülők adtak választ arra a kérdésre, hogy „Miért szeretitek gyermeked óvodáját?” A válaszok itt olvashatók.

A dolgozók amellett hogy professzionális pedagógusok, igazán kedves és figyelmes emberek. A gyemekekért dolgoznak, mindegyikőjüknek egyénre szabott figyelmet biztosítanak. Imádja a lányom az ovit az első perctől kezdve, és szülőként sokkal többet el sem várok.

Kislányaink első perctől otthon érzik magukat ebben az oviban. Megnyugtatő érzés ott tudni őket, tudni, hogy a legjobb kezekben vannak szemünk fényei. Reggel mosollyal várnak, délután mosollyal búcsúznak.

Imádjuk és mindenkinek csak ajánlani tudjuk! :) :)

Mi egy másik óvodából érkeztünk ide,nagy izgalmakkal,várva,hogy kisfiúnk jó helyen lesz.Ez így is lett, tudom,hogy gondos kezek között van,rendkívül sokat foglalkoznak a Kicsikkel, remek programok vannak,az óvónénik,dadusok,és mindenki nagy szakértelemmel és gondoskodással várja a gyerekeket.Nekünk ez Az Óvoda!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!