Jelenlegi hely

Adventi programok: összegyűjtöttük, hogy ne maradjatok le egyről sem!

Összegyűjtöttük, hogy Szegeden és Csongrád megyében hová, milyen programokkal várják a gyerekeket, családokat az ünnepi hangulatban. Tarts velünk!

FIGYELEM! AZOKRÓL A PROGRAMOKRÓL, AMIK ELMÚLTAK, TOVÁBBI INFÓK NEM TALÁLHATÓK MEG AZ OLDALON!

("BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES" HIBAÜZENET FOGAD!)

november 24. - december 24.

Idén is a Széchenyi és a Dóm téren lesznek karácsonyi programok Szegeden.


november 24. - december 25.

Adventi gyertygyújtás, koszorúkészítés, Szeged Classic Trió koncertje, találkozás a Mikulással, hagyományos karácsonyi ünnepség teával és forralt borral, Az ördög három aranyhajszála zenés mesejáték, gyerektábor a téli szünetben, Karácsonyi szentmise. Hangolódjunk együtt az ünnepre a Klebelberg-telepi advent programsorozattal!


november 25. (szombat)

A Waldorf Iskola hagyományos adventi rendezvényére várnak sok szeretettel mindenkit szombaton, a belépés díjtalan! További infók itt!


november 25. (szombat)

Adventi készülődésre várják az érdeklődőket szombaton 9 órától Algyőn a Tájházban, ahol természetes anyagokból készíthettek ajtódíszt. Előzetes regisztráció szükséges! További infók itt!


november 25. (szombat)

Szombaton 10 órától bárki kipróbálhatja a kézművesség különböző ágait: workshopokat tartanak az alkotók és a segítségükkel lépésről-lépésre elsajátítható a tárgyak készítése. Közben a karácsonyi készülődés jegyében vásárlásra is lesz lehetőség a Petőfi-telepi Művelődési Házban! Ott a helyünk!


november 25. (szombat)

Zsombón idén is lesz karácsonyi készülődés szombaton 9-12 óráig a Művelődési Házban. Ez érdekel!


november 26. - december 17. minden vasárnap

Adventi hétvégék minden vasárnap 16 órától Üllésen is. Finomságok, forralt bor és tea biztosan lesz. Részletes programért kattints ide!


december 1-17.

Mártélyon idén az adventi időszakban több programmal is készülnek a karácsonyra. Lesz a faluházban adventi koszorúkészítés, lampionos felvonulás, vasárnaponként gyertyagyújtás a főtéren. Megnézem!


december 1-22. minden pénteken

Maroslelén péntekenként gyertyagyújtással, kézműves foglalkozásokkal, dallal, zenével várnak mindenkit. Szuper, mi is megyünk!


december 1-22.

Az adventi gyertyagyújtás mellett baba-mama programok, kézműveskedés, Mikulás és karácsonyi műsorok várnak mindenkit Ásotthalmon. Lássuk, mivel készültek!


december 1-23.

Csongrádon a városháza előtti téren gyújtják meg az adventi gyertyákat minden vasárnap 17 órától. Az utolsó gyertyagyújtás december 23-án szombaton 16 órától lesz. A karácsonyi vásárban minden héten péntektől vasárnapig sokszínű programok várják az érdeklődőket.

Részletek itt!


december 1-24.

Karácsonyi játék ország: egy gyermekek és felnőttek számára egyaránt varázslatos világ várja az ÁRKÁD látogatóit az ünnep idején. Lesz kézműves műhely, arcfestés Katandival, jön a Mikulás is. Szemezgessetek a programokból itt!


december 1-24.

Makón a Makovecz téren ünnepi műsor keretében gyújtják meg az adventi gyertyákat minden vasárnap 17 órakor. Szalmalabirintus és kézműves vásár is vár egész hétvégén! Jaj, de jó!


december 1. (péntek)

Gyertek, dekoráljuk ki együtt a BabbaHázat! Hozzatok magatokkal kreativitást, mosolyt és bármit, ami felhasználható dekorálásra vagy a jó hangulathoz. Mivel várnak?


december 2. (szombat)

Szombaton 14 órától 19 óráig felnőtt kézműves foglalkozásra invitálják az alkotni vágyókat az Alsóvárosi Tájházba az advent jegyében. Tevékenységek: adventi koszorú- és kopogtatókészítés, adventi díszek termésekből (mogyorókoszorú, dióház, tobozfigurák, termésgömb), üveg és termésmécses készítés gyertyaöntéses technikával, angyalkészítés (csuhé, toboz, filc), adventi füzérdísz készítés, ajándékkísérő kártyakészítés.

Megnézem a programot!


december 2. (szombat)

Készülődj az adventi időszakra és karácsonyra a Máltai játszótéren. Szombaton 15 órától kézműves foglalkozást tartanak a játszóházban, ahol adventi koszorút, karácsonyi képeslapot, karácsonyfadíszt készíthetsz, festhetsz gipszfigurákat, amiket a karácsonyfára is felrakhatsz.

A foglalkozás ingyenes!


december 2. (szombat)

Készüljünk közösen az ünnepre szombaton Sándorfalva kézműves piacán a Budai-házban!

Mit is árulnak majd?


december 2. (szombat)

Szombaton várnak mindenkit Szatymazon a Faluházba, ahol adventi koszorút lehet készíteni. Mi is megyünk!


december 2. (szombat)

Családi múzeumi matiné kézműves foglalkozással az advent jegyében Szentesen a Koszta József Múzeumban. Nézzük a részleteket!


december 3. (vasárnap)

Különleges program Mindszenten a Keller Lajos Művelődési Házban: az adventi gyertyagyújtás után gyertek élő csocsót játszani! Ez szuperül hangzik!


december 3-8. (vasárnap-péntek)

A szegedi Indiso sóklinika minden korosztályra gondolt az Adventi nyílt napi programkínálatának kialakítása közben. Igen, jóga- és légzőgyakorlatokat próbálhatsz ki sóterápiás kezelés közben, beszélgethettek babacárásról, szülésről és születésről Puroszné Magdi dúlával, lesz kézműves készülődés gyerkőcökkel, ölbeli játékok, baba-mama angol foglalkozás, gerinctorna, jön a Mikulás is, és még sok minden más is.

Tudod mit? Inkább nézd meg részletesen!


december 3-10.

Adventi programok vasárnaponként Földeákon. Részletek itt!


december 3-17. minden vasárnap

Deszken is lesz gyertyagyújtás minden vasárnap 17 órától a Fő téren: különleges műsorral is várnak minden érdeklődőt. Még több progamért ide kattints!


december 3-17. minden vasárnap

Hódmezővásárhelyen a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban adventi programok várnak minden kedves érdeklődőt minden vasárnap 15 órától. További infók itt!


december 3-21. minden vasárnap

Szegváron minden vasárnap 16 órakor a szökőkútnál gyújtják meg az adventi gyertyákat. Az utolsó gyertyát 21-én csütörtökön 17 órakor gyújtják meg. Részletes programért kattints ide!


december 3-21. minden vasárnap

Csongrádon a városháza előtti téren gyújtják meg az adventi gyertyákat minden vasárnap 17 órától. Az utolsó gyertyagyújtás december 23-án szombaton 16 órától lesz. Megnézem a plakátot!


december 3-22.

Forráskúton vasárnaponként 16 órától gyújtják meg az adventi gyertyákat. A falukarácsonyt december 22-én pénteken rendezik. További programokért katt ide!


december 3-23.

Ruzsán vasárnaponként 15 órakor gyújtanak gyertyát. A karácsonyi műsort december 23-án szombaton rendezik. További programokért kattints ide!


december 3-23. minden vasárnap

Zákányszéken minden vasárnap 16 órakor gyújtják meg az adventi fényeket a Lengyel téren. Az utolsó gyertyát december 23-án szombaton gyújtják meg. További program itt!


december 7. (csütörtök)

Csütörtökön 18 órától az SZTE JGYPK Argenteus Vegyeskara ad jótékonysági koncertet az Ágota Alapítvány szebb karácsonyáért az Agórában. Ott leszünk!

A programokat folyamatosan töltjük fel. Ha kimaradt valamelyik, küldd el a szeged@imami.hu e-mail címre, hogy mások is értesülhessenek róla! Ha tetszett az összeállítás, oszd meg másokkal is! Köszönjük!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!