Jelenlegi hely

Betegségek nélkül átvészelt tanévkezdés? Igen, lehetséges!

Ismét becsöngetnek a szegedi bölcsődékben, óvodákban, iskolákban. Sajnos ez egyúttal azt is jelenti, hogy közösségbe kerülve a gyermekek védekezőképességének nagy mennyiségű, makacs kórokozóval kell megküzdenie. Mindezzel egybe esik az őszi allergiaszezon kezdete is, amelynek tüneteivel sajnos már óvodás kortól számolni kell. Ennek tudható be, hogy napokon belül már tüsszög, köhög is a gyerek, ami gyakran – a rendszeres felülfertőződések miatt – krónikus állapotot eredményez és akár tavaszig is eltart, amíg sikerül kimászni ezekből a betegségekből. A gyermekorvosi rendelőkben ilyenkor hosszú sorban állásra kell számítani, a szülő pedig gondolkodhat, hogyan oldja meg a betegállományt, ha fogytán a szabi és nincs, aki otthon tud maradni. Bizony nem egyszerű feladat a beteg kisgyerek ellátása, különösen a hosszú nyári szünet után.

Szóljon ezúttal az egészségről az ősz!

A szegedi INDISO tanévkezdő akciójával várja mindazokat, akik egészségmegőrzés és betegségmegelőzés céljából szeretnék felkészíteni szervezetüket a közösségbe kerülésre és a hidegebb időre.

Szeretnéd elkerülni?

Dr. Király Balázs gyermekorvos szerint „tanévkezdéskor, amikor sok gyermek tartózkodik egy zárt térben, napok alatt megsokszorozódnak a kis betegek a rendeléseken. Elsősorban a légúti vírusbetegségek száma növekszik meg iskolakezdés után.” Sokat tehetünk azonban a megelőzésért: „A kiegyensúlyozott, minőségi táplálkozás, a sok vitamin, a nyugodt alvás, a rendszeres (lehetőleg szabad levegőn végzett) mozgás mellett, az egészségügyi száraz sóterápia használata is segíthet elkerülni a bajt. Az INDISO számos légúti betegséget előz meg és kezel magas hatásfokkal, erősíti a szervezet ellenálló és regeneráló képességét. Az Indiso egészségügyi száraz sóterápia gyermekeknél már egyéves kortól alkalmazható.” – tanácsolja a gyermekorvos.

Mit kell tudni az INDISO egészségügyi száraz sóterápiáról?

Az Indiso Sóklinika immáron 7 éve Szegeden is várja a gyógyulni vágyó gyerekeket és felnőtteket!

Az INDISO Magyarország legelismertebb egészségügyi száraz sóterápiája. Az alsó- és felső légúti betegségek és allergiás tünetek enyhítésének leghatékonyabb, 100%-ban természetes gyógyszer- és adalékanyag-mentes és biztonságos kezelési módszere.

Légzőrendszerünk egészsége létfontosságú kérdés, sajnos azonban a világ vezető betegségei között több légzőszervi betegség is szerepel, de az allergiás és az asztmás megbetegedések száma is meredeken emelkedik.

A légúti betegségek közismerten leghatékonyabb természetes kezelési módszere a SPELEO (sóbánya) terápia.

A természetes sóbánya gyógyító hatásának alkalmazása azonban sajnos korlátozott és helyhez kötött. Így került sor a sóbányák mikroklímájának mesterséges előállítására, az Indiso Speleo eljárás kifejlesztésére. A mostanra sokak számára elérhető terápia egy magyar kutató-fejlesztő csoport által kifejlesztett, hatóságok által minősített precíziós orvostechnológiai berendezésnek köszönhető.

Az Indiso magas színvonalú egészségügyi szolgáltatás iránti elkötelezettségét példázza az Országos Környezetegészségügyi Intézettel (OKI) elindított közös kutatás is, melynek célja, hogy az egészségügyi száraz sóterápia-kezelés módszerét, annak hatását vizsgálja, és megalapozott protokollokat állítson fel a területen.

Ha részt vesztek az INDISO Sóklinika és az OKI közös kutatásában, akkor a kedvezményes bérlet mellé további 5 alkalmas kiegészítő bérletet ajándékba kaptok! A kutatás részleteiről ITT OLVASHATSZ!

Mitől egyedi az INDISO száraz sóterápia?

 • A speciális INDISO berendezés segítségével reprodukáljuk a természetes sóbányák mikroklímáját, annak minden pozitív élettani hatásával!
 • Különlegesen tiszta, egészségügyi hatóanyagot alkalmazunk (ISO minősített, gyógyszer- és adalékanyag-mentes 99,99 % NaCl egészségügyi só).
 • A kezelés 100%-ban természetes, gyógyszer- és adalékanyag-mentes, kockázatmentes, mellékhatásoktól mentes.
 • A levegőbe juttatott részecskék nyálkaoldó hatásának köszönhetően tisztítja a légutakat, csökkenti a nyálkahártya duzzanatát, javítja a légzést és a tüdő kapacitását, növeli az ellenálló képességet, enyhíti a tüneteket.

A terápiával kapcsolatos orvosi tapasztalatokat ITT, páciensek véleményét pedig ITT olvashatod.

Szeptembertől a már megszokott módon Dr. Gyurkovits Kálmán, gyermek-tüdőgyógyász professzor minden hónap első pénteki napján tanácsadást tart a szegedi Sóklinikán.

A nyirkos, hideg őszi idő megannyi légúti betegség okozója. A professzor úr nemcsak ezek megelőzésében, gyógyításában, de már meglévő egészségügyi problémákkal kapcsolatban is tanácsokat ad majd a bejelentkezőknek.

Az első tanácsadás időpontja: 2017. szeptember 8. Előzetes bejelentkezés szükséges!

A tanácsadás az alábbi témákra terjed ki:

 • légzésfunkciós mérés eredményének kiértékelése
 • kórelőzmény elemzése, értékelése, javaslatok (leletek alapján)
 • jelenlegi terápia értékelése, felülvizsgálata, tanácsadás esetleges terápia váltással kapcsolatban
 • szükség esetén javaslat esetleges további vizsgálatokra
 • megelőzéssel, életmóddal, sportolással, életkörülményekkel kapcsolatos tanácsadás
 • tanácsadás inhalációs eszközhasználattal kapcsolatban
 • mikor ajánlott az Indiso egészségügyi száraz sóterápia?

Kedvezményesen? Mit kell tennem?

Tanévkezdési akciónk keretében most 13.900,- Ft-os áron vehettek részt egy prevenciós célú 10 alkalmas INDISO kúrán! Ha szeretnél előbb személyesen is meggyőződni az Indiso kivételes hatékonyságáról, várunk szeretettel INGYENES KIPRÓBÁLÁSI LEHETŐSÉGGEL a szegedi Indiso Sóklinikánkon (6722 Szeged, Honvéd tér 5/b).

A tanácsadásról, programjainkról naprakész információkat kapsz facebook oldalunkon, csatlakozz Te is: facebook.com/ Szegedi Sóklinika – Száraz sóterápia

Előzetes bejelentkezés szükséges! Telefon: +36 30 933 5153 (hétköznap)

További információk: http://indiso.hu/szeged

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!