Jelenlegi hely

Egyediség fémcsomagolásban – ajándékozz a Bos Taurussal!

Szögezzük le már a legelején így a cím kapcsán: nem arról van szó, hogy fém dobozban adod át a sokadik tucatajándékot vagy csúnya pulcsit. Hozzátéve, hogy egy, sok évig használható tartós csomagolás mennyivel környezetbarátabb, mint a fél perc alatt letépett csomagolópapír…

Na de jöjjön inkább a nagy kérdés: ki vagy mi az a Bos Taurus?
A Bos Taurus egy olyan, egyedi fémtermékeket tervező és gyártó kreatív műhely, melynek célja, hogy megrendelőivel együttműködve személyre szabott, élvezhető és szerethető termékeket készítsen.

Egyedi feliratok, névtáblák, világító faliképek

Miért érdemes velünk készülni a karácsonyi ajándékozásra?

✔ mert amit velünk rakhatsz a fa alá, olyan biztosan nem lesz senki másnak.
✔ mert megrendelésed pont olyan lesz, amilyet Te szeretnél.
✔ mert velünk megvalósíthatod kreatív ötleteidet.
✔ mert nem baj, ha csak nagy vonalakban tudod, hogy mit szeretnél, együtt majd kidolgozzuk a részleteket.
✔ mert az általad adott ajándékba Te magad is benne leszel: a rá szánt időd, a kreativitásod és persze a szereteted.
✔ mert a kreatív munka boldogít, így nálunk tényleg élvezet az ajándékvadászat.
✔ mert végeredményben egy minőségi, tartós, dekoratív terméket kapsz kézhez.

Kérdések, amikkel már sokszor szembe találkoztunk:

1. Miért nincsenek árak az oldalatokon?
Mert minden megrendelés egyedi méretű, színű, mintájú, bonyolultságú, ennek megfelelően az ára is egyedi. Keress minket bátran elérhetőségeinken, s miután megbeszéltük, hogy mit is szeretnél, küldeni fogunk egy árajánlatot.

2. Nagyon tetszenek a ledes képek, de én valami egészen más mintát képzeltem el. Mi a helyzet ilyenkor?
Küldd el nekünk a mintát vagy akár egy saját rajzodat, és mi elkészítjük neked. Ez nem akadály!

Ledes képeink éjjeli fénynek is kiválóak

3. Szeretnék egy különleges mintát az egyedi fém faliképemre, tudom is, hogy mi legyen rajta, de nekem nincs hozzá kézügyességem, hogy lerajzoljam, megszerkesszem. Akkor most így jártam?
Ha ebben a cipőben jársz, akkor sincs más dolgod, mint felvenni velünk a kapcsolatot. Mi se vagyunk egy Picasso, de minden kreativitásunkkal azon leszünk, hogy olyat alkossunk, amit te elképzeltél.

4. Hogyan zajlik a közös munkafolyamat?
Miután megkerestél minket és elmondtad, hogy mit szeretnél, tisztázunk néhány alap paramétert, ami alapján készítünk neked egy árajánlatot. Amennyiben az megfelel neked, elkészítjük egy 2D-s rajzprogrammal a látványtervét a megrendelésednek. Ez még nem a végleges verzió, ez az a rész, ahol formálhatsz, alakíthatsz rajta, hogy tényleg olyan legyen, amilyet te szeretnél. Ha minden részlet stimmel, hozzálátunk a megvalósításhoz. Menet közben folyamatosan tájékoztatni fogunk, hogy melyik fázisban tartunk, sőt még arra is vetemedünk néha, hogy képeket küldjünk a készülő remekműről.

Saját ötleteidet is szívesen várjuk!

5. Mennyi idő alatt készül el a megrendelésem?
Általában 10 munkanap alatt kész van, de ez is függ attól, hogy pontosan mit rendeltél. Érdemes azonban időben leadnod megrendelésedet, hogy biztosan készen legyünk vele karácsonyig.

6. Személyes átvétel van, vagy postáztok is?
Szeged és Sándorfalva területén akár személyesen visszük el hozzád, egyéb cím esetén postázást is vállalunk.

Ajándékozz egyedit minden alkalomra!

7. Látom, hogy a kész munkákat felteszitek a Facebook oldalatokra. Megoldható, hogy karácsonyig ez a mi titkunk maradjon, mert nem szeretnék lebukni?
Természetesen megoldható. Mi már tudjuk, mit fogunk csinálni az ünnepek után: egész nap szebbnél szebb képeket fogunk posztolni az oldalunkra a karácsonyra kért megrendelésekből. Sőt, ha nálunk készíttetted el ajándékodat és van hozzá kedved, szívesen várunk saját képeket is a megajándékozott öröméről.

8. Miért érdemes veletek elkészíttetnem az ajándékomat?
A fentebb leírtakon túl leginkább azért, mert egy egyedi ajándék mindig feltételezi, hogy az ajándékozó időt és figyelmet fordít arra, akit megajándékoz, s mai rohanó világunkban talán ez a kettő az, ami hiányából adódóan értékes a másik ember számára.

Álmodd meg, mi megvalósítjuk Neked!

„Mi, a Bos Taurus csapatában azt valljuk, hogy minden emberben ott van a kreatív erő, amivel egyedit, újat, különlegeset tud alkotni. Csapatunk a fémet hívja ehhez segítségül: azt az anyagot, mely ezer arcát képes mutatni attól függően, hogyan bánunk vele: akár csak mi, emberek. Persze azért is jó fémmel dolgozni, mert időtálló, tartós, felületkezeléstől függően pedig lehet elegáns, modern, de játékos is. Sokoldalúságának köszönhetően bármilyen otthonba, irodába, üzlethelyiségbe, szórakozóhelyre; egyszóval bárhova képes egyéniséget csempészni. Virágládáktól a faliképekig, kulcstartóktól az egyedi feliratokig, magunknak vagy ajándékba, babalátogatóba vagy nászajándéknak, Nálunk mindenki a neki megfelelő alkotást kapja. Erre a megrendelőinkkel való partnerség a garancia, a közös kreatív ötletelés, hogy a végeredmény tényleg olyan legyen, amilyet Te elképzeltél.
Ha pont olyan különlegesre vágysz, mint amilyen Te magad is vagy, keress minket bizalommal, és együtt biztosan valami egyedit fogunk alkotni. Álmodd meg, mi megvalósítjuk Neked!”

Sok szeretettel várunk Téged is!
A Bos Taurus csapata

https://www.facebook.com/bostaurusuk
bostaurusuk@gmail.com
06 30 271 88 03

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!