Jelenlegi hely

Hasznos Facebook csoportok anyukáknak Szegeden és környékén

Ha az ember kezdő vagy már gyakorlott anyukaként szeretne tapasztalatokat szerezni, babaholmikat csere-berélni, vagy beszélgetni az őt érdeklő kérdésekről, az alábbi Csongrád megyei csoportokhoz csatlakozhat a Facebookon:

Baba & Mama Börze Szegeden

5.646 tag. Zárt csoport. Leginkább ruhák, cipők piactere, de hirdetnek játékokat is, babakellékeket. Azoknak az eladóknak, akiknek nagyon sok terméke van, érdemes albumba rendezni őket, de lehetőség van naponta maximum 5 fotót feltölteni az üzenőfalra is. Tapasztalatom szerint kiskamasz korig találunk itt árut, de mivel naponta több tucat új eladó termék közül válogathatunk, érdemes gyakran felkeresni a csoportot. Előnye, hogy nemcsak eladó termékeket hirdethetünk meg, hanem ha valaki konkrét dolgot keres, akkor azt is kiposztolhatja.

Kismama és babaruha börze Szeged

4.886 tag. Zárt csoport. Azzal a céllal jött létre, hogy a Szeged környékén élő kismamák könnyedén hozzájuthassanak használt és olcsó kismama-, valamint babaruhákhoz. Természetesen itt is lehet játékokat, babakellékeket eladni és keresni is. Érdekessége a csoportnak, hogy a már feltöltött dolgaidat akár más babás-mamás csoportokban is megoszthatod.

Babakocsi, hordozó, gyermekbútor Szeged és vonzás körzete

4.677 tag. Zárt csoport. A profilképre kiemelték az egyik legfontosabb szabálypontot, mely szerint kizárólag szegedi és nagyon közeli városból érkező jelentkezőket fogadnak. Akiknek adatlapján nem szerepel a város, ahol él, nincs profilképe, túl friss a regisztrációja, azt elutasítják. Nemcsak a csoport címében foglalt termékekkel találkozhatunk. Tehát, aki kimondottan babakocsiért, hordozóért vagy gyermekbútor miatt szeretne csoporttag lenni, ne lepődjön meg, hogy itt árulnak ruhát, cipőket, játékokat és mindenféle babakellékeket is.

Szeged baba-mama ruhák, játékok

3.314 tag. Nyilvános csoport. Mivel a csoport nyilvános, szigorú szabályok nincsenek, ahogy a csoport leírásában is közlik, ide bármit fel lehet tölteni, ami a babáknak vagy kismamáknak hasznos lehet: ruhát, játékot, kiegészítőt.

Sándorfalva eladó baba – mama ruhák holmik

1.192 tag. Nyilvános csoport. Itt is a kinőtt babaholmiknak, babás kellékeknek, játékoknak, kiegészítőknek kereshetünk új gazdát.

Szegedi baba-mama olcsón :)

831 tag. Nyilvános csoport. Tapasztalatom szerint itt inkább babáknak és kisdedeknek találhatunk megfelelő terméket.

Baba-Mama vétel-eladás Szeged

484 tag. Zárt csoport. A többi csoporthoz hasonlóan itt is foglalni kell a nekünk tetsző terméket, az egymást követő foglalók élvezik az elsőbbséget.

Domaszéki anyukák

306 tag. Zárt csoport. Ez a csoport a Domaszéken élő anyukákat öleli fel. Itt sem csak adás-vétel témában posztolhatunk, hanem közös, babás-mamás programok szervezésébe is belevethetjük magunkat, vagy mindenkit érdeklő témákban is elmélyedhetünk.

Algyői baba-mama csere-bere

278 tag. Zárt csoport. Elsősorban az algyői anyukáknak jelent segítséget, hogy helyben be tudják szerezni a szükséges termékeket. Az adás-vétel mellett a csoportban más jellegű tevékenységeket is közzé lehet tenni, így tapasztalatcsere, segítségkérés témában is folyhatnak csevegések vagy közös babás programok hirdetése is szabad.

Balástyai gyermekruha börze

278 tag. Zárt csoport. A többi csoporthoz hasonlóan működik.

Kihagytunk valamit? Írd meg hozzászólásként vagy küldd el a szeged@imami.hu e-mail címre. Ha tetszett, oszd meg, hogy mások is értesülhessenek róla! Köszönjük!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!