Jelenlegi hely

Ismerjétek meg TiMicsoda horgolósuli és ÉNidő workshopok megálmodóját Véghné Pataki Tímeát!

"Merjünk álmodozni és önmagunk legjobb verziója lenni!" - vallja Véghné Pataki Tímea a TiMicsoda horgolósuli és ÉNidő workshopok megálmodója.

A minőségi időtöltést fontosnak tartom, talán az egyik legfontosabb dolognak az ember életében. Ez az az idő, ami alatt feltöltődünk, hogy a munkánkban, a családban könnyedén tudjunk az elvárásoknak megfelelni.

Ezért indítottam útjára a TiMicsoda ÉNidő horgoló tanfolyamokat és workshopokat. Itt a jelenlévők kikapcsolhatják a mindennapok problémáit. Erre a pár órára elengedhetik magukat, önfeledten töltődhetnek, nekem ők a legfontosabbak. Egy olyan tudás birtokába jutnak, ami aztán segíti őket a hétköznapokban, a saját belső harmóniájuk meg­terem­té­sé­ben.

Hazavisznek egy másfajta szemléletet. Az én misszióm ez, hogy megértessem a nőkkel, milyen fontos az, hogy szánjanak maguknak ÉNidőt! Nem szabad megvárni, míg az életükbe észrevétlenül megjelenik a depresszió, a türelmetlenség, a feszültség és a fásultság. Lépni kell!

A horgoláson keresztül kikapcsolódhatnak, elmélyülhetnek, miközben egy gyönyörű dolog formálódik a kezeik között. Célom, hogy vendégeimnek egy-egy horgolmány elkészítésén keresztül megmutassam, hogyan tudják a horgolásban örömüket lelni kulisszatitkok, apró trükkök alkalmazásával. Ez igazi minőségi időtöltés, aminek áldásos hatásai önismereti szempontból és döntéshozatali helyzetekben is megnyilvánulnak.

Tanfolyaimon a nulláról indulva tanítom meg a horgolás alapjait, ami után önállóan tudnak majd horgolni a résztvevők, hiszen a horgolás rejtelmeit bárki egy kis odafigyeléssel, velem játszva elsajátíthatja három tanfolyami alkalom alatt. Ezekre az alkalmakra mindig sok-sok színes fonallal, különböző méretű és alapanyagú horgolótűkkel, többféle választható mintával, tanfolyami munkafüzettel, frissítővel, nasival..., de főleg mosollyal és bátorítással készülök.

Vendégeim választhatnak maguknak egy horgolási mintát, amit az utolsó alkalomkor önállóan fognak meghorgolni. Ezek a minták a nagyi vállkendő, nagyi négyzet szívvel a közepén, csillag, rózsa és a virág poháralátét mintáim a tanfolyami tananyag részét képezik. A munkafüzettel együtt a kiválasztott mintát is elküldöm PDF-ben, hogy mindenki letölthesse a saját eszközére azt.  

A tanfolyamon használunk egy 14 oldalas munkafüzetet, amiből később bármikor otthon is fel lehet eleveníteni a tanfolyamon tanultakat. Számos alapanyagból készült horgolótűt lehet kipróbálni, így a horgoló suli után mindenki tudni fogja neki melyik fajta tű a legkedvesebb.

Amennyiben tudatosabbak vagyunk, akkor harmóniát hoz életünkbe az értékes ÉNidő. Segít a céljaik elérésében, személyes fejlődésünkben, hiszen hozzájárul mindennapjainkban a jelentős stressz csökkenéséhez, mentális jólléthez, kreatív energizáltsághoz.

ÉNidő workshopok, ahol azonnali sikerélményben részesülhetsz

Témái követik a divatot, trendeket. A részvételhez nincs szükség semmilyen előképzettségre horgolás, kötés, varrás tekintetében. Az órán részt vevők különböző alkotói technikákat sajátítanak el és lehetőségük nyílik többfajta alapanyagot megismerni. Mindent, ami az alkotáshoz szükséges én biztosítom, semmit nem kell hozni magukkal. A műhelymunka után a vendégek büszkén vihetik haza az elkészült saját kezű alkotásaikat.

Egy-egy ÉNidő Workshopon a kreativitásunk határait fogjuk feszegetni. A kihagyhatatlan anyagismeret után átbeszéljük még a lehetséges beszerzési helyek listáját is. Viszek sok-sok díszítésre, applikálásra alkalmas csudaságot, amikkel mindenki a saját stílusára szabva varázsolhatja egyedivé ékszerét. Egy jegyzet fogja segíteni mindenki munkáját, hogy otthon gond nélkül, újabb alkotások készülhessenek. Tapasztalatom azt mutatja, hogy az azonos érdeklődésű csapatot a jókedvű, vidám légkör és a közös alkotás segíti hozzá egy csodaszép ékszerkollekció elkészítéséhez, amit a végén természetesen haza is vihetnek.  Ez az a nyertes-nyertes helyzet, amit a TiMicsoda ÉNidő workshopok ajánlanak.

Egy ilyen aktív kikapcsolódás után türelmesebbé válunk és az elvárásaink is normalizálódnak önmagunkkal, környezetünkkel szemben. Növekszik önbizalmunk, hangulatunk kiegyensúlyozottabbá válik, pozitívabb gondolataink lesznek. Közelebb kerülünk önmagunkhoz, újra megtaláljuk a céljainkat, motiváltabbak, harmonikusabbak leszünk. Terhelhetőbbé válunk, és egyre jobban érezzük magunkat a bőrünkben, ami nem csak ránk, hanem a környezetünkre is hatással lesz.

Mert, mikor a nő BOLDOG, mindenki BOLDOG! :)

A vendégeimnek akkor is jut az alkotás öröméből, ha eddig kétbalkezesnek, vagy alkalmatlannak is hitte magát bármilyen kézműveskedéshez. A sikerélmény garantált. Minden segítséget megkapnak tőlem ahhoz, hogy egy csodaszép, saját készítésű alkotással a tarsolyukban térjenek haza.

Igyekszem arra inspirálni az embereket, hogy igenis teremtsenek maguknak rendszeres és tudatos ÉNidőt. Erre adnak lehetőséget a TiMicsoda mindenki számára könnyen elérhető programjai.

Hol léphetsz velem kapcsolatba?

Ezt is nézd meg!

Véghné Pataki Tímea

Ha tetszett, mutasd meg barátaidnak, ismerőseidnek. Megosztásokat is köszönjük.

Köszönjük, hogy ajánlod a Szegedimamit!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!