Jelenlegi hely

Legyen jobb gyermekeink egészségügyi ellátása: szavazatoddal most Te is segíthetsz 3 Csongrád megyei egészségügyi intézményt!

A K&H ebben az évben is elindította Gyógyvarázs nevű területi pályázatát, amelyen három Csongrád megyei gyermekegészségügyi intézmény is elindult.

Az online szavazás során Te dönthetsz arról, hogy melyik gyermekellátással foglalkozó intézmény kapja meg a maximum 350.000 forintos támogatást a gyerekek gyógyulását segítő új eszközökre, műszerekre.

A 2018. december 31. 24:00 óráig tartó online és bankfióki szavazás során a bank ügyfelei, illetve az online szavazók döntik el, hogy melyik intézmény lesz a nyertes: a Kisteleki Mentőállomás, a SZTE Gyermekgyógyászati Klinika Sebészeti Osztálya vagy a Szegedi Mentőállomás.

A pályázó intézmények bemutatkozásából megtudhatod, hogy az intézmények milyen területen segítik a gyermekek gyógyulását és milyen eszközökre lenne szükségük, hogy segítsék a beteg gyermekeket.

Egyből szavaznál? Itt teheted meg!

Ha elakadsz a szavazásnál, a cikk végén találsz részletes leírást a szavazás menetéről!

Szegedi Tudományegyetem, Gyermekgyógyászati Klinika Sebészeti Osztály

A Szegedi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinika Sebészeti Osztálya a Dél-Kelet Magyarország egyetlen gyermeksebészeti osztálya. A balesetben súlyosan sérült gyerekek nyugalomba helyezéséhez, illetve intézeten belüli szállításához használnák a pályázaton megnyerhető gyermek kiságyakat. Ez megkönnyíti a betegek házon kívüli és belüli szállítását a kórházi dolgozóknak és a kisbetegek szüleinek. Az állítható fejrészek és az egyedi méretű matracok növelik a gyerekek kényelmét, így a gyógyulás is gyorsabban megtörténhet.

Megpályázott eszközök: 1 db kórtermi gyermekágy állítható fejrésszel, 1 db kórtermi gyermekágy, 2 db egyedi méretű ápolási matrac

Szeged Mentőállomás

Szeged Mentőállomás közvetlen ellátási területéhez Szeged és a környező 15 település lakossága tartozik, ahol fő feladatuk az életmentés. Jelenleg egy mentőorvosi-, két eset- és tíz mentőgépkocsi teljesít szolgálatot Szegeden és környékén. A mentőautókban egy sürgőségi készlet nélkülözhetetlen felszerelés, főként, ha súlyos sérülésekről, akár égési sérülésekről van szó. A sürgősségi táskában megtalálható minden kötszer, fájdalmat csillapító és súlyos sérülés esetén alkalmazható felszerelés.

Megpályázott eszközök: 4 db sürgőségi készlet nagy táskában

Kistelek Mentőállomás

A Kisteleki Mentőállomáson 1 eset- és két mentőkocsi áll a mentők és orvosok rendelkezésére. A megfelelő eszközök biztosítása kiemelkedően fontos az életmentés során. A pályázaton elnyerhető összeg segítségével új, szakszerű eszközök támogatják a Kisteleki Mentőállomás dolgozóinak mindennapi munkáját. A hirtelen balesetek során az új típusú eszközökkel, mint a speciális vénakeresővel és a hozzá tartozó táskával gyors és szakszerű ellátást nyújthatnak a beteg gyerekeknek.

Megpályázott eszközök: 1 db vénakereső, 1 db LEDX táska

Szavazz Te is!

Online szavazatát naponta egyszer bárki leadhatja, aki a szavazófelületre látogat. A voksolás előtt vagy a Facebook fiókkal vagy e-mail címmel lehet regisztrálni az oldalra, majd a sikeres belépést és a lakhely szerinti irányítószám megadását követően megjelenik a fent látható 3 pályázat. Szavazatodat az „erre szavazok” gomb megnyomásával tudod leadni.

Fontos!

Naponta csak egyszer lehetséges a szavazás!

A bankfiókban leadott szavazatok duplán számítanak, majd a nyertes intézmények az online és a bankfióki szavazatok összesítése fogja majd adni.  

Részletek és tudnivalók itt: https://www.khgyogyvarazs.hu/szavazas

Ha tetszett, mutasd meg barátaidnak, ismerőseidnek. Megosztásokat is köszönjük.

Köszönjük, hogy ajánlod a Szegedimamit!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!