Jelenlegi hely

Lenyűgöző előadással jön a Richter Flórián Cirkusz Szegedre és Hódmezővásárhelyre! Kedvezményes jegyeket is rendelhettek!

Lélegzetelállító produkciókkal jön Szegedre (szeptember 18-22. között) és Hódmezővásárhelyre (szeptember 25-26. között) a Richter Flórián Cirkusz! A 2019-es turné is igazi világsztárokkal kápráztatja el a nagyérdemű közönséget! Kedvezményes jegyek rendelésének menete a cikk végén!

A SHOWTIME című előadás igazi szórakozás az egész család számára. Rengeteg új produkcióval, páratlan színvonalon várja a nézőket az első magyar Monte Carlo arany és ezüst díjasa Richter Flórián és társulata. Műsorunkat színesítik a világ minden tájáról érkező cirkuszvilág szupersztárjai. A 65 fős társulat, 12 nemzetiségű artistaművészek 50 állattal mutatja be nagyszabású új műsorát.

SHOWTIME CÍMŰ 2019-ES MŰSOR VIDEÓS ÖSSZEÁLLÍTÁSÁÉRT KATTINTS IDE!

Előadásukban látható lesz többek között:

 • Franciaországból Perry Pedersen 300 kg-os dél-amerikai fókáival bemutatja Európa legjobb fóka produkcióját. Gyerekek nagy kedvencei a két gyönyörű fókapár Teddy és Skooby.
 • Richter Flórián vadonatúj új lovas produkciójával elvarázsolja a nézőket az apacs indiánok földjére.
 • Elastic-fantastic Ukrajnából a levegő királyai.
 • Egzotikus állatok kavalkádja! Szandra az indiai elefánt, zebrák, csodálatos fríz lovak és tevék egyszerre a porondon bemutatja Richter Kevin.
 • Ceasar Pindo a szenzációs gumiember Chiléből. Aki testét és végtagjait még sosem látott formáiba hajtogatja. Csak erős idegzetűeknek ajánlott!
 • Olaszországból Mr. Costa a nevettetés nagy mestere , kicsik és nagyok kedvence, akinél humora,mimikája garantálja a rekesz izom fájdalmat.
 • Richter Kevin szenzációs 10 fős akrobata csoportja új világpremiert mutat be. Ugródeszka segítségével szaltó 5 ember magasba. Elképesztő tripla és csavart szaltó a kupola alatt.

Társulatuk kedvezményes jegyárakat biztosít a KÉK SZEKTORBA a Szegedimami olvasók számára, amit a családok és hozzátartozóik is igényelhetnek!

Szeged, 2019. szeptember 18-22. (szerda-vasárnap) - József Attila sgt. Deák Ferenc Gimnáziummal szemben

KEDVEZMÉNY

 • szerda-csütörtök 18 órás előadás: 2000 Ft/fő
 • péntek 18 órás, szombat 15 és 18 órás előadás: 2250 Ft/fő
 • vasárnap 11 órás előadás: 2000 Ft/fő
 • vasárnap 15 órás előadás: 2250 Ft/fő
 • Csoportos kedvezmény 2000 Ft/fő (a csoportjegyeket minimum 20 jegy vásárlása esetén van lehetőség igényelni, bármelyik előadásra.) Nagyobb létszám esetén kérje egyedi ajánlatunkat!

Hódmezővásárhely, 2019. szeptember 25-26. (szerda-csütörtök) - ALDI mellett

KEDVEZMÉNY

 • szerda-csütörtök 18 órás előadás: 2.250 Ft/fő
 • Csoportos kedvezmény 2000 Ft/fő (a csoportjegyeket minimum 20 jegy vásárlása esetén van lehetőség igényelni, bármelyik előadásra.) Nagyobb létszám esetén kérje egyedi ajánlatunkat!

A kedvezmény igénylése

• kérjük jegyigényed emailben küldd el számukra a lenti levelezési címre (brezovszki.valeria@richterfloriancirkusz.hu)!

• 24 órán belül emailben küldik a regisztrációt (voucher), amit kinyomtatva kell átadni a jegypénztáros kollégának. Amennyiben visszaigazoló email nem érkezik meg, kérlek, keresd telefonon 15.00 óra után Brezovszki Valériát (telefonszám: 70/772-3202)

• 2 éves kor alatt ingyenes a belépés!

Fontos: levelében hivatkozzatok az IMAMI-ra, jelezd  az előadás dátumát, kezdési időpontját és az igényelt jegyek darabszámát! Ennek hiányában a kedvezményes jegyek regisztrációját nem tudják biztosítani.

A kedvezményes belépőjegyek pénztári nyitva tartás alatt elővételben is megvásárolhatók, de legkésőbb előadás kezdése előtt 40 perccel korábban.

Jegypénztárukban kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség.

Az előadás 2 és fél óra hosszú, 20 perces szünettel.

További kérdés esetén keressen bizalommal, készséggel segítek.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Kedvezményes jegyrendelés:

INGYENES ÁLLATKERT!

Richter Flórián Cirkusz ingyenes egész napos állatkertje Szegedenés Hódmezővásárhelyen is. Látogassátok meg állatkertünket, ahol találkozhattok tevékkel, zebrákkal, fríz és arab telivér lovakkal, Teddyvel és Skoobyval a 300 kg Dél-Amerika fókákkal akik a hatalmas medencéjükbe élvezik a nyarat. És természetesen Magyarország legismertebb elefánt hölgyével SZANDRÁVAL is találkozhattok!!!

INGYENES ÁLLATKERT Szegeden szerdától vasárnapig minden nap 10:00 - 18:00-ig, Hódmezővásárhelyen szerdán és csütörötökön 10:00 - 18:00-ig.
ÁLLATOK ETETÉSE, SIMOGATÁSA TILOS!!!!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 11.

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 11.

Csak néztem ki a fejemből és arra gondoltam, hogy most kéne szabadságra menni.
Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 10.

Most itt vagyok 3 gyerekkel, házimunkával, kerttel, mindennapi főzéssel, extra takarítással, tanítással, lélekápolással, kreatívkodással. És nem értem, eddig mivel töltöttem el az időm....
A nyakkendő-módszer avagy hogyan tanulj otthon ingyen nyelvet

A nyakkendő-módszer avagy hogyan tanulj otthon ingyen nyelvet

Nyelvtanulás otthonról? Állandó aktualitása jelenlegi bezártságunkban talán hangsúlyosabb lett. Nem tudod, merre indulj? Vizsgasztorik, rutin és ingyenes applikációk egy többszörös nyelvvizsgázótól.
Rajzold meg álmaid vidámparkját!

Rajzold meg álmaid vidámparkját!

A Debreceni Állatkert, Növénykert és Vidámpark online rajzpályázatot hirdet!
Ugrás az oldal tetejére