Jelenlegi hely

Lenyűgöző előadással jön a Richter Flórián Cirkusz Szegedre és Hódmezővásárhelyre! Kedvezményes jegyeket is rendelhettek!

Lélegzetelállító produkciókkal jön Szegedre (szeptember 18-22. között) és Hódmezővásárhelyre (szeptember 25-26. között) a Richter Flórián Cirkusz! A 2019-es turné is igazi világsztárokkal kápráztatja el a nagyérdemű közönséget! Kedvezményes jegyek rendelésének menete a cikk végén!

A SHOWTIME című előadás igazi szórakozás az egész család számára. Rengeteg új produkcióval, páratlan színvonalon várja a nézőket az első magyar Monte Carlo arany és ezüst díjasa Richter Flórián és társulata. Műsorunkat színesítik a világ minden tájáról érkező cirkuszvilág szupersztárjai. A 65 fős társulat, 12 nemzetiségű artistaművészek 50 állattal mutatja be nagyszabású új műsorát.

SHOWTIME CÍMŰ 2019-ES MŰSOR VIDEÓS ÖSSZEÁLLÍTÁSÁÉRT KATTINTS IDE!

Előadásukban látható lesz többek között:

 • Franciaországból Perry Pedersen 300 kg-os dél-amerikai fókáival bemutatja Európa legjobb fóka produkcióját. Gyerekek nagy kedvencei a két gyönyörű fókapár Teddy és Skooby.
 • Richter Flórián vadonatúj új lovas produkciójával elvarázsolja a nézőket az apacs indiánok földjére.
 • Elastic-fantastic Ukrajnából a levegő királyai.
 • Egzotikus állatok kavalkádja! Szandra az indiai elefánt, zebrák, csodálatos fríz lovak és tevék egyszerre a porondon bemutatja Richter Kevin.
 • Ceasar Pindo a szenzációs gumiember Chiléből. Aki testét és végtagjait még sosem látott formáiba hajtogatja. Csak erős idegzetűeknek ajánlott!
 • Olaszországból Mr. Costa a nevettetés nagy mestere , kicsik és nagyok kedvence, akinél humora,mimikája garantálja a rekesz izom fájdalmat.
 • Richter Kevin szenzációs 10 fős akrobata csoportja új világpremiert mutat be. Ugródeszka segítségével szaltó 5 ember magasba. Elképesztő tripla és csavart szaltó a kupola alatt.

Társulatuk kedvezményes jegyárakat biztosít a KÉK SZEKTORBA a Szegedimami olvasók számára, amit a családok és hozzátartozóik is igényelhetnek!

Szeged, 2019. szeptember 18-22. (szerda-vasárnap) - József Attila sgt. Deák Ferenc Gimnáziummal szemben

KEDVEZMÉNY

 • szerda-csütörtök 18 órás előadás: 2000 Ft/fő
 • péntek 18 órás, szombat 15 és 18 órás előadás: 2250 Ft/fő
 • vasárnap 11 órás előadás: 2000 Ft/fő
 • vasárnap 15 órás előadás: 2250 Ft/fő
 • Csoportos kedvezmény 2000 Ft/fő (a csoportjegyeket minimum 20 jegy vásárlása esetén van lehetőség igényelni, bármelyik előadásra.) Nagyobb létszám esetén kérje egyedi ajánlatunkat!

Hódmezővásárhely, 2019. szeptember 25-26. (szerda-csütörtök) - ALDI mellett

KEDVEZMÉNY

 • szerda-csütörtök 18 órás előadás: 2.250 Ft/fő
 • Csoportos kedvezmény 2000 Ft/fő (a csoportjegyeket minimum 20 jegy vásárlása esetén van lehetőség igényelni, bármelyik előadásra.) Nagyobb létszám esetén kérje egyedi ajánlatunkat!

A kedvezmény igénylése

• kérjük jegyigényed emailben küldd el számukra a lenti levelezési címre (brezovszki.valeria@richterfloriancirkusz.hu)!

• 24 órán belül emailben küldik a regisztrációt (voucher), amit kinyomtatva kell átadni a jegypénztáros kollégának. Amennyiben visszaigazoló email nem érkezik meg, kérlek, keresd telefonon 15.00 óra után Brezovszki Valériát (telefonszám: 70/772-3202)

• 2 éves kor alatt ingyenes a belépés!

Fontos: levelében hivatkozzatok az IMAMI-ra, jelezd  az előadás dátumát, kezdési időpontját és az igényelt jegyek darabszámát! Ennek hiányában a kedvezményes jegyek regisztrációját nem tudják biztosítani.

A kedvezményes belépőjegyek pénztári nyitva tartás alatt elővételben is megvásárolhatók, de legkésőbb előadás kezdése előtt 40 perccel korábban.

Jegypénztárukban kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség.

Az előadás 2 és fél óra hosszú, 20 perces szünettel.

További kérdés esetén keressen bizalommal, készséggel segítek.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Kedvezményes jegyrendelés:

INGYENES ÁLLATKERT!

Richter Flórián Cirkusz ingyenes egész napos állatkertje Szegedenés Hódmezővásárhelyen is. Látogassátok meg állatkertünket, ahol találkozhattok tevékkel, zebrákkal, fríz és arab telivér lovakkal, Teddyvel és Skoobyval a 300 kg Dél-Amerika fókákkal akik a hatalmas medencéjükbe élvezik a nyarat. És természetesen Magyarország legismertebb elefánt hölgyével SZANDRÁVAL is találkozhattok!!!

INGYENES ÁLLATKERT Szegeden szerdától vasárnapig minden nap 10:00 - 18:00-ig, Hódmezővásárhelyen szerdán és csütörötökön 10:00 - 18:00-ig.
ÁLLATOK ETETÉSE, SIMOGATÁSA TILOS!!!!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!