Jelenlegi hely

Elérhető a középfokú angol nyelvtudás már 8. osztályos korban?

A kisgyermekek nyelvoktatása mellett a középfokú nyelvvizsgára vágyó tinédzserek felkészítése is folyik a Szegeden 14 éve sikeresen működő Helen Doron Oktató Központban.

Ingyenes bemutatóórák

2019. szeptember 23. (hétfő) 17:30 7-8 éves korosztály részére,
2019. szeptember 26. (csütörtök) 16:30 3-4 éves korosztály részére,
2019. szeptember 26. (csütörtök) 17:30 5-6 éves korosztály részére.

JELENTKEZÉS ITT!

Ha egy gyermek hatéves kora előtt elkezdi a szegedi Helen Doron Oktató Központban az angol tanulást, akkor akár már nyolcadik osztályos korára középfokú nyelvvizsgának megfelelő nyelvtudásra (B2) tehet szert.

Hogyan is lehet ez?

Babás kortól egészen 19 éves korig a legmodernebb eszközök segítségével, játékos keretek között sajátítják el a napjainkban nélkülözhetetlen angol nyelvet a diákok.

Mindenki tudja, hogy az angol nyelvtanulás napjainkban elengedhetetlen. Szerencsére ma már egyre több nevelési-oktatási intézmény, illetve a szülők és maguk a diákok is felismerik, hogy látókörük szélesítéséhez, és a későbbi munkájuk szempontjából is fontos, hogy beszéljenek legalább egy idegen nyelvet. Ennek ellenére a tapasztalatok alapján sajnos a magas óraszámok ellenére sem hatékony a nyelvoktatás ma Magyarországon.

Nem is az óraszám a legfontosabb!

Sokkal inkább az órák minősége, illetve, hogy a diákok élvezzék a játékos órákat és használható nyelvtudásra tegyenek szert. Rohanó világunkban, ahol minden instant módon áll rendelkezésünkre, gyakran beleesünk abba a hibába, hogy mindent azonnal szeretnénk. A nyelvtanulás azonban egy folyamat, ahol nem lehet megspórolni az időt és a befektetett energiát. A Helen Doron Oktatási Központban kiscsoportos keretek között, a modern kor kihívásaira reagálva modern eszközökkel folyik az oktatás. A tananyagot Helen Doron nyelvész és csapata állítja össze. Helen Doron dolgozta ki a módszert, melynek lényege, hogy a gyerekek úgy sajátítják el az angol nyelvet mint ahogy a csecsemők megtanulják anyanyelvüket. Ma a Helen Doron English egy több mint 35 országban jelen lévő sikeres franchise-hálózat.

Ettől vagyunk több

Az órákon való részvétel mellett nagyon fontos, hogy diákok minél több irányból érintkezzenek a nyelvvel, ezért a tananyag részeként online hozzáférést kapnak korosztályuknak megfelelő hanganyagokhoz, (mese)filmekhez, illetve erre a célra kifejlesztett applikációkhoz.

Külön nyelvvizsga felkészítő kurzusok keretein belül kislétszámú csoportokban készítik fel a diákjaikat különböző szintű, itthon és külföldön is elismert Cambridge nyelvvizsgákra.

Az ingyenes bemutatóórák időpontjáról és egyéb aktualitásokról az intézmény Facebook-oldalán tájékozódhatnak.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 11.

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 11.

Csak néztem ki a fejemből és arra gondoltam, hogy most kéne szabadságra menni.
Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 10.

Most itt vagyok 3 gyerekkel, házimunkával, kerttel, mindennapi főzéssel, extra takarítással, tanítással, lélekápolással, kreatívkodással. És nem értem, eddig mivel töltöttem el az időm....
A nyakkendő-módszer avagy hogyan tanulj otthon ingyen nyelvet

A nyakkendő-módszer avagy hogyan tanulj otthon ingyen nyelvet

Nyelvtanulás otthonról? Állandó aktualitása jelenlegi bezártságunkban talán hangsúlyosabb lett. Nem tudod, merre indulj? Vizsgasztorik, rutin és ingyenes applikációk egy többszörös nyelvvizsgázótól.
Rajzold meg álmaid vidámparkját!

Rajzold meg álmaid vidámparkját!

A Debreceni Állatkert, Növénykert és Vidámpark online rajzpályázatot hirdet!
Ugrás az oldal tetejére