Jelenlegi hely

Szeged: Mentsd meg a kisbabád! Ingyenes csecsemő-újraélesztő tanfolyam

Kampány a bölcsőhalál ellen! 2018. március. 14. Szegeden ingyenes csecsemő-újraélesztő tanfolyam lesz szülőknek a Szent-Györgyi Albert Agórában.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A helyek száma korlátozott, csak akkor jelentkezz, ha valóban el is tudsz menni! REGISZTRÁCIÓ ITT!

Időpont: 2018. március. 14. (szerda) 16.00-18.00
Helyszín: Szeged, Szent-Györgyi Albert Agóra (Kálvária sgt. 23.)

A „Babamentő program”-ot azért indították el, hogy a szülőknek könnyen elsajátítható módon megismertessék a csecsemő újraélesztésének lépéseit, amivel megmenthetik kisbabájuk életét! 

Kisbabás szülők rettegett félelme a bölcsőhalál, de egy-egy ilyen tanfolyammal, tudással talán nyugodtabbak vagyunk, hogy ha mégis bekövetkezne a baj, azonnal szakszerű segítséget tudunk nyújtani.

Mentsd meg Te is a kisbabád!
Gyere el ingyenes programjukra, hogy megtanuld a csecsemő újraélesztés lépéseit!

A bölcsőhalál olyan, szerencsére ritkán bekövetkező tragédia, mely során az addig egészséges csecsemő légzése alvás közben leáll, és azonnali beavatkozás nélkül a baba meghal. Ha azonban idejében észleljük a bajt, azonnal elkezdett és helyesen végzett újraélesztéssel a csecsemő élete megmenthető.

Ha leáll a baba légzése körülbelül 4-5 perc áll rendelkezésedre, hogy cselekedj, a videóban lépésről lépésre bemutatják, hogy mit kell tenni! Ezt a videót minden kismamának, szülőnek látnia kellene! 

A Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány több mint 20 évvel ezelőtt célként tűzte ki a koraszülött csecsemők, illetve a szívproblémával küzdő gyermekek segítését. 21 munkatárs, 2 mentő áll készen a nap 24 órájában, hogy újabb baba életét mentsék meg. Megmentett babák száma: 7 889.

Ha van lehetőséged támogatni a munkájukat, és szeretnél ezáltal tenni a bölcsőhalál ellen, itt tudod:

Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány

Adószámuk: 18306590-1-02

Bankszámla számuk: 11100207-18306590-10000001

 

Szerző: Dr. Regősné Oláh Zsanett

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Mindannyiunknak vannak olyan napjai, hetei, amikor úgy érezzük, nem vagyunk jól mentálisan. Akár egy külső életesemény, akár a saját energiatartalékaink lemerülése okozza (vagy akár mindkettő), ilyenkor nehéz lehet egyedül lenni magunkkal, a gondolatainkkal, de sokszor még a párunkkal vagy családunkkal is.
Rőzseláng van közepébe kivarrva…

Rőzseláng van közepébe kivarrva…

Meginvitálhatlak egy kis nosztalgiatáborozásra?
Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Itt a nyár, és az idő – tér – tömeg összefüggésrendszerében biztos sokkal többen lesznek, akik vonatra, buszra szállnak, vagy autóba ülnek a gyerkőcökkel. Körbenéztünk, milyen kedvezményeket tudnak a gyermekes családok igénybe venni utazáskor.
Így biztosan nem veszíted el a gyereket a nyaralás alatt!

Így biztosan nem veszíted el a gyereket a nyaralás alatt!

Akármennyire is gondos szülőknek tartjuk magunkat, bizony egy pillanat műve és a gyerkőc könnyen elveszhet nyaralás alatt (is).
Ugrás az oldal tetejére