Jelenlegi hely

Úgy gondolod, hogy a horgolás öreges dolog és a nyugdíjas nagymamák elfoglaltsága?

A horgolás újra virágkorát éli. Az amigurumizás vagyis a horgolt állatkák, babák, figurák készítése igazi mozgalommá nőtte ki magát. Horgolással kiteljesedhetsz akár lakberendezési tárgyak, a szőnyegek, tároló kosarak, takarók és fali díszek készítésekor.

Varázsold velük szebbé otthonod!

Horgolhatsz ékszereket magadnak, amikkel egyéniséged, stílusod kifejezheted. Emelkedj ki a középszerűségből, ne légy szürke! Sapkák, kendők, toppok és poncho-k tehetik még különlegesebbé megjelenésed. Minden féle babaholmit, gyerkőc cuccot meghorgolhatsz, mert te is mindig a legjobbat adod magadnak és a családodnak. Horgolás minden mennyiségben!

Horgoló suli mikor és hol van?  Nézd csak!

Szeged belvárosában, az Arany János u. 7. szám alatt. Két tanfolyam közül választhatsz:

  • nov. 6. - 13. - 20. három egymást követő szerdán, 17h-20h-ig
  • nov. 9. - 16. - 23. három egymást követő szombaton, 9h-12h-ig

10 kifogás, ami nem állhat az utadba, mikor úgy döntesz: MEGTANULSZ HORGOLNI!

1. Nincs időm rá.

Horgolni mindig, mindenütt lehet. Csupán horgolótű és fonal kell hozzá, amit aztán bármikor elő tudsz venni. Nem kell valahova elmenni, pontosan odaérni ahhoz, hogy kikapcsolj egy kicsit. Ha várakoznod kell, mikor a gyereket edzésre, külön órára hozod-viszed. Napközben akad fél órád, amikor azt csinálhatsz, amit csak akarsz és ez a fél óra, éppen elég egy kis horgolásra. Este bekuckózva átadni magad az alkotás örömének.  A sikerélmény, hogy valamit saját kezünkkel alkottunk máris jobb érzéssel, büszkeséggel tölt el minket.

2. Nincs pénzem karácsony előtt a horgoló sulira, nem tudok most érte fizetni.

Szervezd meg a saját horgoló csoportodat és hatodik résztvevőként ingyen jöhetsz el a tanfolyamra. Gondolj csak bele, mennyit spórolhatsz azzal is, ha saját magad készített ajándékokkal kedveskedsz a szeretteidnek. A horgoló tanfolyam díja nem jelent többlet kiadást, mert pénzt tudsz spórolni, ha az ajándékok megvásárlása helyett a horgolást választod. Az a tudás, amit a horgoló tanfolyamon megszerzel, máskor is nagy hasznodra lehet. Többé majd nem kell ajándékokon törni a fejed, mert mindenkinek személyes és értékes ajándékokat készíthetsz.

3. Kétbalkezes vagyok, nem tudok megtanulni a horgolni.

A horgoló tanfolyamon egyéni, személyre szabott képzést kapsz. Az új dolgokat mindenki más-más ütemben tanulja meg. Ezért van az, hogy maximum hat főt tudok vállalni, ezzel biztosítva az oktatás színvonalát.  Hat emberre még oda tudok külön-külön figyelni, más-más tempóban haladni az anyaggal. A tanfolyam utolsó napján egyedül, segítség nélkül fogsz tudni horgolni, mert nem olyan nagy ördöngösség a horgolás, bárki egy kis odafigyeléssel könnyedén megtanulhatja.

4. Hétköznap nem fér bele az időmbe, hogy megtanuljak horgolni.

Hétvégén is megtanulhatsz horgolni! Szombat délelőtt 9 órától délig leszünk, három egymást követő hétvégén. Az idén még egy tanfolyam indul, a nov. 9. - 16. - 23. szombati napokon. Érdemes minél hamarabb jelentkezni, mert a résztvevők létszáma korlátozott.

5. Engem csak a horgolt állatkák horgolása érdekel.

Minden tudást megkapsz, a horgoló suliban, ami ahhoz kell, hogy otthon önállóan egyedül tudj horgolni. Fogod érteni a horgolási mintaleírásokat, amikből csodálatos horgolt figurákat, babákat, állatkákat készíthetsz.   

6. Örülök, ha a nap végén lerogyhatok a kanapéra, nem kell még több feladat.

A horgolás igazából egy “Textil Terápia ” pihentető és stressz oldó hatással van ránk. Azonnali sikerélményt kapsz általa, pozitív hangulatba kerülsz. A horgolás az új jóga, boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá tesz.

7. Még karácsonyig meg akarok tanulni horgolni.

Hétköznap és hétvégén is tartok az igényeknek megfelelően tanfolyamokat, amik alkalmanként egy-egy délelőtti vagy délutáni kikapcsolódást jelentenek. Az idén kettő tanfolyam indul, az egyik nov. 6. - 13. - 20., három egymást követő szerdán, 17h-20h-ig. A másik nov. 9. - 16. - 23., három egymást követő szombaton, 9h-12h-ig. Csapj le a szabad helyekre, mert maximum hat fő tud jönni.

8. Nem akarok beruházni semmilyen új hobbiba addig, amíg ki nem próbáltam azt.

Neked nem kell semmit hoznod magaddal, mert a tanuláshoz szükséges eszközöket és anyagokat én adom. Kipróbálhatod a különböző alapanyagú horgolótűket, hogy kiderüljön melyik lesz számodra a legkedvesebb. Rengeteg fajta fonallal várlak, választhatsz horgolási mintát magadnak, a munkafüzeted kinyomtatva és PDF-ben is megkapod. Várlak frissítőkkel, nasival… a részemről pedig mosollyal és vidámsággal, mert nekem ezt jelenti a horgolás.

9. A hétvége a családé, nem tudok elmenni tanfolyamra.

Szerda délutánonként, munka utáni mást csinálni, mint ami megszokott? Ez a horgoló suli felüdülés lesz a mindennapok monotonitásában. Három egymást követő szerdai napon, 17-20 óráig tart. Az idén nov. 6. - 13. – 20. napokon tudsz megtanulni horgolni és karácsonyra nem lesz gond az ajándékozás.

10. Megtanulok horgolni, aztán meg jól magamra maradok.

A tanfolyam résztvevői, nem lesznek szélnek eresztve a horgoló suli után. Felvételt nyernek az élményhorgolók szuper csapatába. Bármikor, bármilyen kérdésre választ kaphatsz, és lesz lehetőséged fejlődni a haladó élményhorgolásokon. Egyéni kéréseddel bátran fordulj hozzám. Szerintem minden lehetséges, ami lehetetlen az csak tovább tart.

Hol léphetsz velem kapcsolatba?

Ezt is nézd meg!

Véghné Pataki Tímea

Ha tetszett, mutasd meg barátaidnak, ismerőseidnek. Megosztásokat is köszönjük.

Köszönjük, hogy ajánlod a Szegedimamit!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Különleges adventi naptárak a világból

Különleges adventi naptárak a világból

Kezdődik az ünnepi visszaszámlálás, az adventi kalendáriumok ablakai fokozatosan feltárulnak. De nem csak a gyerekszobákban találhatóak, hanem több helyen a városok utcáin is elkápráztatják az embereket.
5+1 klasszikus és drasztikus tipp - Hogyan űzd el a rosszkedved és kerülj jó passzba

5+1 klasszikus és drasztikus tipp - Hogyan űzd el a rosszkedved és kerülj jó passzba

Itt van a csúnya, sötét november, és vele együtt a hajlam a búskomorságra, letargiára, depresszióra, amit csak súlyosbít az újra támadásba lendült vírus okozta emberpróbáló helyzet, mely még a reményt hozó, közelgő advent fényeire is árnyékot vethet. Itt az idő felvenni a kesztyűt, mielőtt túl mélyre süllyedünk!
S.O.S. Karácsony 2020, avagy hogy éljük túl az idei ünnepeket!

S.O.S. Karácsony 2020, avagy hogy éljük túl az idei ünnepeket!

Az évek alatt valahogy úgy alakult, az Adventi időszak, a karácsonyi készülődés sokak számára plusz teherként jelentkezik és stresszként élik meg. Miért kell ennek így lennie? Talán a 2020-as covid helyzet miatti korlátozások megmutatják nekünk az utat, a belső békénk és egy nyugodt karácsony felé.
Adventi koszorú-pánik - tippek,ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik: tippek, ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik? Jogosnak tűnik az első adventi vasárnap előtt. Gyors megoldások, ihletadó fotók... gyere, szemezgess, még van időd vasárnapig!
Ugrás az oldal tetejére