Jelenlegi hely

A legboldogabb születésnapi zsúr a Vigadó Játszóházban? Igen! Ez lehetséges!

Közeleg a nagy nap. A szülinapi zsúr szervezésén viszont még töröd a fejed, mert a gyermek által meghívott „legjobb barátok” listája folyamatosan bővül, a zsúrral kapcsolatos elképzeléseket pedig már követni sem tudod…

Persze húzol egy határt, hogy ennyi és nem több, de még így sem férne el ennyi kisbarát a lakásban. Sőt, ha valóban szeretnél (ésszerű kereteken belül) olyan játékokat illetve programokat is a szülinapra, amit az ünnepelt már egy ideje emleget, akkor tényleg nem lehet otthon lebonyolítani a zsúrt. Tehát kell egy hely és segítség…de hol, hogyan?

Van egy ötletünk: szervezzétek a bulit a Vigadó Játszóházba!

Hogy miért? Mert a vigadó Játszóházban

 • bőven van hely: kényelmesen elfér a gyereksereg, sőt a modern környezetben szabadon szaladgálhatnak, csúszdázhatnak, bujkálhatnak, ugrálhatnak és játszhatnak.
 • az 1-10 éves korosztály minden tagja megtalálja az életkorának megfelelő játékot: olyan játékok állnak rendelkezésre, melyek otthon nem találhatóak meg, mint például:

- 3 szintes labirintus

- magasból induló, levegővel felfújt óriás csúszda

- 10.000 db labdából álló labdafürdő

- akadálypálya

- forgók

- felfújt henger

- levegőfoci

- nagy, biztonságos trambulin

- nagy terjedelmű műanyag játékok

- babakonyha

 • az ünnepelt minden álma teljesülhet: számos kiegészítő program közül választhattok. Legyen szó akár disco hangulatról, karaokeról, zumbáról, arcfestésről, csillámtetoválásról vagy a különböző animációs programokról.
 • bármikor bulizhattok: zsúrokat a hét bármely napján lehet tartani.
 • zártkörű zsúrra is van lehetőség, amikor az egész játszóház csak a Tiétek.

És hogy ez nekünk, szülőknek (még) miért előnyös?

 • Csak semmi felfordulás: nem kell takarítani, pakolni, mosogatni, majd takarítani, pakolni és mosogatni ismét. Zsúr után a megszokott otthoni környezetbe térhetsz vissza.
 • Minden épségben megússza: nem kell félnünk, hogy a nagymama Zsolnay vázáját egy rosszul indított szerva lesodorja a polcról.
 • Mindenki épségben megússza: nem lesz túlszeretgetve a sok-sok gyerek által a házi kedvencünk.
 • Megmarad a lépcsőházban a jó viszony: nem reklamál a szomszéd néni, hogy nem tud pihenni a gyerekzsivaly miatt.
 • Itt nem érhet meglepetés: nem kell izgulnod, hogy a kertben megrendezett bulit elmossa az eső.
 • A buli Neked is élmény marad: nem a zsúr hoppmestere, hanem valódi résztvevője leszel. Nem kell feladatokat kitalálnod, majd azokat levezényelned, és közben a tíz tizenöt felé szaladgáló gyereket koordinálnod. Kedvedre játszhatsz a gyerekekkel – a labirintusba felnőttek is bemehetnek segíteni a kisebb gyerekeknek -, vagy akár egy kis időre meg is pihenhetsz és beszélgethetsz a többi szülővel, hiszen a szülők, mint kísérők díjmentesen maradhatnak a Játszóházban legyen szó akár privát játékról, akár zsúrról.
   
A Vigadó Játszóház mindent biztosít ahhoz, hogy a szülinapi vagy névnapi zsúr maradandó élményt nyújtson a vendégek, s legfőképp az ünnepelt számára. Ide már tényleg csak magatokat kell hoznotok - zsúrosok bármilyen enni-innivalót hozhatnak -, a jó hangulatot és minden mást rábízhattok a Játszóházra!

Felkeltettük az érdeklődésedet? Keress meg minket! További részleteket itt találsz:

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!